keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lisa-matto Pappelinalta

Vaalea nukkamattomme sai jo kuukausia sitten väistyä ruokapöydän alta itse syömään opettelevan taaperon takia. Keittiö ilman mattoa näytti kuitenkin keskeneräiseltä, mieheni sanojen mukaan siivouspäivältä (jep, varmasti kamalaa). Mietin ensin, olisiko muovimatto ruokapöydän alla parempi, mutta sitten välähti, että eihän sen maton tarvitse olla pöydän alla ollenkaan!

Olin kuullut Pappelinan matoista pelkkää hyvää ja jo pidemmän aikaa ihaillut niiden designia sekä käytännöllisyyttä. Niinpä päädyin ostamaan meille Pappelinan käytävämaton. Eri kuosien välillä tuli pohdittua tovi jos toinenkin. Ensin mietin leveäraidallista Bobia, sitten ihastuin pallolliseen Veraan. Harmikseni Vera-matosta ei kuitenkaan ollut saatavilla meille sopivaa 70x200 -senttistä kokoa. Nähtyäni tämän kapearaidallisen Lisan oli päätös lopulta helppo. Tasaraitaa, mikäs sen kauniimpaa ja ajattomampaa.


Matto on sävyltään black-vanilla eli valkoiset osat ovat hieman beigeen taittavaa luonnonvalkoista. Mustat raidat ovat löysempään kudottua, joten matossa on vähän vaihteleva pintatuntuma ja se on tosi pehmeä ja mukava jalan alla. Ei uskoisi muovimatoksi! Toivottavasti nuo mustat kohdat vain eivät lähde löystymään käytössä, ihan yhtä napakkaa kun tuo kudos ei ole.

Raita on kuosina aika hallitseva ja mattoon kestikin vähän aikaa tottua. Reilun viikon jälkeen matto näyttää jo tosi kivalta, tuo keittiöön ryhtiä ja huijaa tilaa enemmän ikään kuin omaksi huoneekseen (hah who am I kidding).


Kyllä nyt kelpaa raitafanin tepastella. :)


Onko teillä kokemuksia Pappelinan matoista? 
Teinkö hyvän valinnan?

4 kommenttia:

 1. Meillä on Pappelinan Metallic White eteisessä, ja itsekin pähkäilin pitkään sen ja tuon raidallisen välillä. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen laatuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että laatu on ollut hyvää. Siskollani on ollut Pappelinan tähtimatto jo vuosia, kuin uusi edelleen.

   Poista
 2. Meillä on ollut noin 6 kuukauden ajan keittiössä mudan ja valkoisen raidallinen Bob. Se on helppo siistiä puhtaaksi ja yllättävän mukavan tuntuinen paljaalle jalallekin keskellä talvea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bob on kyllä tosi kaunis! Kiva kuulla positiivisia kokemuksia.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!