lauantai 13. heinäkuuta 2013

Yöpöytä paikallaan

Jes, mulla on yöpöytä! Halvalla ei ehkä useinkaan saa hyvää, mutta minusta klassinen massiivipuinen pikkupöytä on kyllä 39 euron hintaan loisto-ostos. Sängynrunko on Iskun Avara-sarjaa, valkoiseksi maalattua koivua, aika modernin puhdaslinjainen. Tämä Ikean Hemnes-pikkupöytä on siis vähän eri tyyliä, mutta mielestäni se ei kuitenkaan riitele pahasti sängyn kanssa. Meillähän on muutenkin koko koti yhdistelmä moderneja ja perinteisempiä elementtejä.


Pentikin "pallolamppu" oli ennen olkkarissa TV-tason päällä, mutta makuuhuoneeseen se sopii kyllä paremmin. Makuuhuoneen sävyt ovat samoja kuin muuallakin meillä kotona eli beigeä, harmaata, luonnonvalkoista ja mustavalkoista. Tykkään tästä makuuhuoneestamme, se on rauhallinen tunnelmaltaan ja pyhitetty nimenomaan levolle. En haluaisi makkariin telkkaria tai varsinkaan työpistettä.

Meillä ei edelleenkään ole päiväpeittoa, olemme niin laiskoja petaajia, että tuollainen torkkupeitto jalkopäässä saa riittää ihan hyvin. Päiväpeiton sijaan tekisi mieleni uusia lakanoita, huomasin H&M Homen uutuuksissa tosi kivan pystyraidallisen mallin. Ikean petivaatteissahan on yleensä nuo nepparit jalkopäässä ja mielestäni se on ihan huippukeksintö! Onko teillä kokemusta H&M Homen lakanoista, kannattaako tilata?


Pentikin rustiikkinen puujakkara oli aikanaan hyvä ostos, se on kaunis ja tukeva. Makuuhuoneen puuvilla-paperinarumatto on ehkäpä suosikkimattoni koko kodissa. Se oli ennen olohuoneessa, mutta osoittautui siellä valitettavasti vähän turhan araksi, tahrat kun näkyvät helposti ja minulla on vähän huonoja kokemuksia näiden isompien paperinarumattojen pesettämisestä - menettävät helposti muotoaan. 

No, mitäs sanotte, onnistuiko yöpöytäostos?

6 kommenttia:

 1. Heippa,
  täällä on nukuttu nyt eka yö hm homen lakanoissa ja tuntui kyllä hyviltä! Materiaali on miellyttävää eikä lainkaan hiostavaa. Ja sama nepparirivistö löytyy näistäkin pussilakanoista. Pitäisin ikeaa ehkä hieman laadukkaamman oloisena ensivaikutelman perusteella (kudos on tiheämpää ja kangas tätä myöden jämäkämpää) mutta en missään nimessä keksi moitittavaa näistä henkkalaisistakaan. Ainakaan tällä hiumalla kokemuksella ;)
  -pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Pauliina! Olen tykännyt Ikean lakanoista, hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan, mutta noi H&M:n on jotenkin paljon kivemman näköisiä.

   Poista
 2. Onpa ihanan uninen makuuhuone! :)

  Meillä on pari settiä H&M:n pussilakanoita ja ovat olleet ihan hyviä. Värit ovat pysyneet hyvin paikoillaan eivätkä mun mielestä rypisty niin herkästi kuin esim. Finlaysonin jotkut pussilakanat. Toisessa H&M:n pussilakanassa on nepparit ja toisessa ei, vaikka tuon jälkimmäisenkin kuvauksessa väitettiin, että nepparit olisivat. Asiakaspalvelu ei millään meinannut myöntää nepparien puuttumista, mutta lopulta taipui mun kantaan ja lähetti 5 €:n lahjakortin hyvitykseksi. ;)

  Ainoa huono puoli noissa H&M:n pussilakanoissa on, että niissä ei ole yläkulmissa aukkoja, joten peiton pujottaminen sisään on vähän hankalampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikkuli, hyvältä kuulostaa. Mut aika surkea korvaus puuttuvista neppareista tuo 5 euroa. Noi aukot pussilakanoissa taitaa olla aika suomalainen juttu...?

   Poista
 3. Upeat verhot! Ovatko ne mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. House-merkkiä ja ostin Prismasta, näkyi olevan vielä valikoimissa ainakin Sokoksella.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!