lauantai 6. heinäkuuta 2013

Heja Hemnes!

Maalaisromanttishenkinen, mutta silti selkeälinjainen Hemnes on mielestäni Ikean kauneimpia mallistoja. Olen pitkään ihmetellyt, miksi sarjan muut värit (mustanruskea, harmaanruskea, punainen ja sininen) ovat laadukkaan oloista massiivipuuta, mutta valkoiset versiot kellertävää, muovisen tuntuista "puukuitulevyä". 

Nyt sarjaan on kuitenkin ilmestynyt massiivipuisia versioita myös valkoisina ja kun huomasin Ikean nettisivuilta, että tuota kuvassa taka-alalla näkyvää sirolinjaista sivupöytääkin saa valkoiseksi petsattuna, niin huristelin hakemaan omani kotiin. Olen aiemminkin tuota pöytää kiikaroinut ja mietiskellyt noita muita värejä, mutta koska valkoinen kuitenkin tuntui omimmalta, niin hankinta on jäänyt. No, hyvää kannatti näemmä taas kerran odottaa - nyt minulla on kauan kaivattu yöpöytä, enää kokoamista vailla.

kuva lainattu täältä

Tykkäättekö te Hemnes-sarjan kalusteista?

4 kommenttia:

 1. Oi! En ollut itsekään huomannut tuota valkoiseksi petsattua vaihtoehtoa. Kävin heti sivuilla vilkuilemassa ja hyvältä tosiaan näyttää. Sarja on kyllä ihana..=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sarja on ihana ja minusta nimenomaan sen luonteeseen kuuluu tuo massiivipuu. Jo aiemmin osa sarjasta on ollut saatavana valkoiseksi petsattuna, mutta on nyt ilmeisesti ihan koko mallisto. Jes!

   Poista
 2. Meiltäkin löytyy Hemnesiä, ja samaa olen harmitellut, että suurin osa on sitä kalustelevyä :/ Sensijaan taas meiltäkin löytyvä valkoinen kirjoituslipasto on puuta... Sarja on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikea on selvästi kuullut asiakkaiden toiveita tässä asiassa. :) Se kirjoituslipasto on muuten todella kaunis.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!