keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sisustus Sagan

Ennen kuin esittelen tarkemmin uutta Pappelinan mattoani sekä By Nordin pussilakanoita, on paikallaan näyttää vilaus siitä, millaisesta ihanasta sisustusliikkeestä nämä tuotteet ovat peräisin. Kyseessä on Porin naapurikaupungissa Ulvilassa, vanhassa nahkatehtaassa sijaitseva Sisustusmyymälä ja entisöintistudio Sagan. Olen tiennyt tämän myymälän olemassaolosta jo jonkin aikaa ja vieraillut heidän nettisivuillaan, mutta nyt vasta viime viikolla kävin siellä ensimmäistä kertaa - mutta en taatusti viimeistä! 


Saganin tyyli on sekoitus uutta ja vanhempaa, modernia ja rustiikkista. Myymälästä löytyi iso valikoima ihania Pappelinan mattoja sekä erityisen paljon kauniita valaisimia. Minä tosin aina kiinnitän erityisen paljon huomiota lamppupuoleen, en vain voi sille mitään. 


Design by Frandsenin Ball-valaisin olisi ihana pikku-T:n huoneeseen, keltaisena tai vihreänä. Mieheni vain kieltäytyi tekemästä enää yhtään reikää seiniin...


Myymälässä on juuri nyt kaikki normaalihintaiset tuotteet -15 %, paitsi Pappelinan matot -10 %. By Nordin sisustustyynyistä olisi saanut jopa -20 % alen, mutta minun makuuni ne olivat vähän liian "kovan" tuntuisia. Sen sijaan vuodevaatteet hurmasivat pehmeydellään ja silkkisyydellään.


Joskus klassikot ja tunnetut design-tuotteet voivat olla vähän tylsiä ja tyyli liian ennalta arvattava. Saganissa valikoima oli kuitenkin niin hauska ja leikkisä, ettei sellaista tunnetta tullut ollenkaan.


Ihanat siskoni olivat mukana makutuomareina!


Tarkoitukseni oli kuvata Porin sisustusliikkeitä enemmänkin, mutta unohdin ottaa kameran mukaan pikakierrokselleni. Toisella kertaa sitten. Tässä kuitenkin vielä listauksena pari kivaa putiikkia, joissa sisustuksesta kiinnostuneen kannattaa mielestäni piipahtaa Porin reissulla:

- Casa Ratsula: Marimekon tuotteita, Lexingtonia, GANT Homea, Nansoa... Pukeutumista ja sisustamista värikkäästi.

- Sisustustalo Mokka: Vaaleaa, harmonista, kaunista, klassista. Merkkeinä mm. Linum, Koziol, Karlsson ja Bruka Design. Huomasin, että Mokka on avannut myös oman verkkokaupan.

 - Katoko: Paljon "bloggaajien suosikkeja" ja tunnettuja design-tuotteita modernilla otteella. Merkkeinä Muuto, HAY, Design House Stockholm, Magis, Polkka Jam, Saana ja Olli... Ja verkkokauppa toimittaa muillekin kuin Porissa liikkuville.

6 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta paikalta! Harmi että Pori on niin kaukana Espoosta, yhden sisustusliikkeen vuoksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokauppa on tietysti yksi vaihtoehto, vaikka eihän se sama asia ole kuin fyysiessä kaupassa hypistely.

   Poista
 2. Sisustus Sagan on ihana! (Ja eikä, onko noi By Nordit alessa....pitäisköhän hypätä autoon....) Kävitkö Villa Sallassa myös? Vähän romanttisempaa meininkiä, mutta sielläkin on välillä tosi kivoja juttuja. Ja oletko käynyt Deconellassa ikinä? Mä en ollut kuullutkaan paikasta ennen kuin luin siitä Plaza Kodin jutusta -suunnittelen tutustumisretkeä sinnekin. Sitä mainostetaan ihan sisustamisen "tavaratalona", pitäisi ilmeisesti olla aika iso paikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. By Nordeista sai -15 %, paitsi tosiaan tyynyistä -20 %. En pystynyt hillitsemään itseäni, etenkin kun tiesin, että saisin mieheni yllätettyä iloisesti.

   Villa Salla ja Deconella ovat molemmat käymättä, pitää lisätä to do in Pori -listalleni! kiitos vinkeistä. :)

   Poista
  2. Villa Salla olisi ollut ihan siinä Saganin vieressä :) Kannattaa kurkata seuraavalla reissulla. Deconella tosiaan ainakin itselleni aivan uusi, eikä sivutkaan ole ajantasalla, joten vaikea oikein päätellä että millainen paikka kyseessä.. mutta pitäähän se selvittää :)

   Poista
  3. Ai ihan vieressä, voi ei... Meillä oli kyllä vähän tiukka aikataulu siskoni bussiin lähdön takia, joten ei oltais varmaan joka tapauksessa ehditty.

   Ärsyttävää muuten, jos putiikkien nettisivut eivät ole ajantasalla tai muuten selkeät ja informatiiviset. Mur..

   Poista

Ilahdun kommentistasi!