maanantai 29. heinäkuuta 2013

Less is more

Ystävällä oli Facebookissa viime viikolla linkki mielenkiintoisen yrityksen kotisivuille. Ensin melkein luulin tupsahtaneeni Alvhemin tai Stadshemin suomenkielisille sivuille, niin samankaltainen oli kuvien tyyli. Mutta ehei, kyseessä on ihan kotimainen, tai pitäisikö sanoa turkulainen, yritys - Less Is More.

"Less Is More tarjoaa Turun alueella yksilöllisiä asuntoja tyyli- ja laatutietoisille asunnonostajille ja asunnonvuokraajille kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme hyvistä taloyhtiöistä peruskuntoisia asuntoja, toteutamme niistä remontoimalla tyylikkäitä, moderneja, uniikkeja koteja, ja myymme tai vuokraamme asunnot eteenpäin. Meiltä on mahdollista ostaa tai vuokrata asunto myös upeasti kalustettuna."

 
Less Is Moren esikuvana ovat aivan varmasti toimineet nuo jo mainitut ruotsalaiset kiinteistönvälittäjät, ei epäilystäkään. Samoja design-kalusteita, paljon Ikeaa, vaaleaa tyyliä, rennonletkeitä aamiaiskattauksia... Sisustukset ovat kuitenkin onnistuneita ja kauniista kuvista on helppo hahmottaa asunnon tilaa ja mahdollisuuksia. Sitä paitsi näin valoisat, laadukkaat kuvat eivät koskaan ole haitaksi kun asuntokaupasta puhutaan.
 

Uskon, että Suomessakin on tällaiselle tiettyjen hyvien asuinalueiden ja juuri tietyntyyppisten asuntojen välittämiseen sekä remontoimiseen keskittyneelle yritykselle kysyntää. Less Is Moren nettisivujen mukaan yritys tarjoaa sitä paitsi myös pelkkiä remointointi- ja stailauspalveluja. Ainakin näin pienen lapsen äitinä avaimet käteen-remonttipalvelu kuulostaa erittäin houkuttelevalta.

Inspiroituiko joku muukin?

Kaikki kuvat lainattu: www.lessismore.fi

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Tätä täytyykin tutkia lisää <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kannattaa tosiaan käydä katsomassa lisää kuvia tuolta niiden sivuilta, niitä on paljon!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!