torstai 11. heinäkuuta 2013

Member of Indiedays Inspiration

Minua pyydettiin mukaan Indiedays Inspiration -blogeihin ja tästä päivästä lähtien tämä pikku nurkkaukseni löytyy siis myös sieltä! Mukaan lähtemistä ei tarvinnut miettiä sen kummemmin, koska moni suosikkiblogeistani jo kyseisestä yhteisöstä löytyy ja tiesin, ettei blogissa tapahdu sen myötä mitään suuria muutoksia. Täälläkin siis sama vanha meno jatkuu, samassa vanhassa osoitteessa ja tutulla ulkomuodolla. 

Käytännössä Inspiration-yhteisö näkyy blogissani niin, että tuonne oikeaan reunaan ilmestyy piakkoin jäsenpalkki, jota kautta pääsee sitten klikkailemaan muihinkin Inspiration-blogeihin. Lisäksi minulla on Indiedaysin sivuilla oma "osasto" (klik), joka näyttää suunnilleen tältä:


Blogitekstieni tunnisteisiin tulee hieman muutoksia myös, niitä on ollut tarkoitus muutenkin tässä vähän muokkailla ja päivitellä. Indiedays-blogit ja niiden postauksethan on jaoteltu viiteen pääkategoriaan, jotka ovat muoti, kauneus, ruoka, lifestyle ja sisustus. Näitä tunnisteita tulen omissakin tulevissa blogiteksteissäni siis käyttämään, jo tuttujen vanhojen tunnisteiden ohella. Älkää siis ihmetelkö ja järkyttykö, jos meidän tavallinen arki muuttuukin lifestyleksi ja mun onnettomat asuviritelmät muodiksi. :D

Minusta on mukavaa, että voin kehittää tätä blogiharrastustani ja ehkä Indiedays Inspirationin myötä oppia uutta, saada uusia lukijoita tai vaikka joku päivä päästä mukaan johonkin kivaan yhteistyökuvioon, jos oikein hyvä tuuri käy. Joten innolla, ilolla ja ylpeydellä olen mukana!

10 kommenttia:

 1. Onnea valinnasta, olet ansainnut paikkasi tuolla!
  Samoja mietteitä täälläkin, kuin sinulla viimeisessä kappaleessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sandella ja mahtavaa, että säkin olet uusien inspiration-bloggaajien joukossa! Onnea meille!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mona, kivaan joukkoon pääsin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia Kerttu, olen kyllä innoissani tästä. :)

   Poista
 4. Hienoa! Hyvä Zubi! Blogisi on aina päivän piristys. Seuraan siis tästä lähtien lifestyleä ja muotia ja taidan kurkistaa muihinkin blogeihin. Olisi muuten mielenkiintoista tietää, löytyykö blogin pitäjien joukosta vähän vanhempia kirjoittajia. Vai ovatko kaikki kolmikymppisiä?
  Onnea sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ei todellakaan ole kaikki blogien kirjoittajat kolmekymppisiä! Nuorempia löytyy tietty vaikka millä mitalla ja kyllä vanhempiakin. Yksi kiva tulee mieleen, Fab Forty Something. En tiedä minkä ikäinen tarkalleen on, mutta olisko 50v korvilla oleva nainen, jolla on loistava tyylitaju ja kiva tapa kirjoittaa. Käypäs kurkkaamassa: www.evitalehti.fi/blogit/fabfortysomething/

   Poista

Ilahdun kommentistasi!