perjantai 26. heinäkuuta 2013

Vielä viime viikolta

Pori Jazz Kids -festivaalia, itse jazzeja keikkoineen, SuomiAreenan tapahtumia, ystävien ja sukulaisten tapaamista, hyvää ruokaa, Yyterin hiekkarantoja, Pelle Hermannin leikkipuistoa, villavaatekerroksissa hytinää... niistä oli meidän viime viikko tehty. Paljon kivoja juttuja ehdittiin ja paljon jäi tekemättä - vaikka kuinka oltaisiin lomalla ja reissussa, niin arkirutiinit toistuvat lapsen kanssa päivästä toiseen melko samanlaisina ja pienen ihmisen tahdilla on omat rajansa. 


Edessä oleva viikonloppu on perheemme pitkän yhteisen kesäloman viimeinen. Niin se vain vierähti, 10 kivaa viikkoa. Mieheni palaa maanantaina töihin ja minulla on vielä edessä reilu kuukausi kotiäitiyttä T:n kanssa ennen kuin omat uudet työni alkavat. Lähdemme viettämään tätä loman loppuhuipennusta ystävien luokse, pakkailua ja maantiekilometrejä on siis taas edessä.

Mitäs teillä on suunnitelmissa helteiselle viikonlopulle?

6 kommenttia:

 1. Me ei aiota tehdä kerrassaan mitään :D aikamoista haipakkaa on ollut koko kesä (kivoja juttuja vain, mutta paljon) ja lataillaan tämä vkoloppu akkuja elokuun varalle: seuraava vapaa vkoloppu löytyy nimittäin syyskuun puolivälin tienoilta... kivaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta, tuollaiset ohjelmattomat viikonloput ovat kyllä ihan välttämättömiä välillä! Toivottavasti teillä on ollut kivaa ja rentoa. :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia Porista!
  Yyteri tällä viikolla on ollut erinäköinen; täpötäynnä auringonpalvojia. Merivesi tosin kylmeni viime viikon tuulissa niin kylmäksi että uiminen on vain pikaista kastautumista.
  Olimme eilen sekä pikavisiitillä Rauman pitsiviikolla että muuttoapuna Turussa. Kova ja kuuma päivä! Matkalla poikkesimme Ikeaankin hakemaan yhden lipaston. Voi, että olisin halunnut katsella kaikkea, mutta muutto odotti! Kotiin ajeltiin vasta yöllä.
  Tänään menemme Kirjurin Classic-piknik konserttiin. Saamme kuulla operetin, musikaalin ja oopperan helmiä. Ja huomenna täyslepo!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa! :) Muutot on kyllä aina rankkoja.

   Poista
 3. Kivoja kuvia taas. :)

  Meidän poppoo pakkasi eilen auton ja suuntasi Keski-Suomeen mökille. Ensi viikko vielä yhdessä lomailua kunnes iski palaa kouluttautumaan.

  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulpu. Varmasti ollut ihana lämmin viikonloppu teillä siellä mökillä. Hyvää viimeistä lomaviikkoa!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!