perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kaksi kesäviikkoa

Tässäpä vähän kuvia ja tunnelmia parin viime viikon varrelta.

Käytiin koko perhe Vaasassa, oli tosi mukava reissu! Tällaisessa paikassa söimme lounasta Raippaluodossa. Tuollainen saaristolaismaisema on aina vain niin sykähdyttävä, muistuttaa lapsuuden kesistä.


Pikku-T on testannut monen leikkipuiston keinut, aina yhtä hauskoja! Tosin nyt kun hän osaa jo hyvin kävellä, on keinuminen hieman menettänyt hohtoaan. Riemukas tepastelu edes takaisin (mielellään toki eri suuntaan kuin äiti toivoo) voittaa sen mennen tullen.


Vietettiin tyttöjen viikonloppua Tampereella, oli ihan superhauskaa!


Kaksossisko ja minä Kehräsaaren yössä. Sisko löysi maksimekon Tampereelta, minulla on vielä se oma täydellinen yksilö löytymättä etsinnöistä huolimatta. Täytyy muuten myöntää, että nuo uutukaiset punaiset housut tuntuvat mun tyyliin jotenkin tooosi värikkäiltä ja ne ovat lähinnä hengailleet vaatekaapin sisäpuolella. Pitäisi todellakin rohkaistua käyttämään enemmän värejä! Ajattelin kokeilla yhdistää beigeen ja valkoiseen, kunnon turvavärit...


Pienen reippaan reissaajan varpaat. <3


Kesäsipulit mummin virkkaamassa sipulipussissa.


Alla oleva kuva on eräältä illalta kun ulkona satoi aivan kaatamalla. Soiteltiin pianoa ja lauleskeltiin, kunnes lapsukaiselle tuli kauhea kiire jonnekin omiin menoihin... autojen pariin tietysti. Niin että kyllä sä äiti voit vielä laulaa.


Loistava Haloo Helsinki kuulosti hyvältä ja tosi rockilta livenä kesäisessä illassa Aitoossa.


Rock-meiningillä jatkettiin myös kotosalla. :D


Hmm... lapio ja tyhjä välipalapakkaus, mutta missä niiden omistaja? Tainnut lähteä uimaan.


Poikien uidessa äiskä saa tuuletella varpaanvälejä.


Meillä on "omassa pihassa" kiva pieni leikkipuisto, jossa ollaan hengailtu joka päivä.


Appiukko toi vastapoimittuja mustikoita, tästä ei juuri kesäherkku parane! Minä olen paljon enemmän mustikka- kuin mansikkaihmisiä, toisaalta onko tuo ihme kun ne muut maatkin ovat aina houkutelleet...


Tämä kesä on kyllä ollut niin ihana, kunpa se ei loppuisi koskaan...

Seuraavaksi luvassa on viikon jazz-loma Porissa, ehkä ehdin sieltäkin käsin välillä tänne blogiin. Tuon tullessani pari ihanaa uutta juttua meille kotiin, niistä kuulette sitten lisää viimeistään heinäkuun lopulla. 

Oikein kivoja kesäpäiviä teille kaikille! 
Onko muita Pori Jazzeille / Suomi-Areenan tapahtumiin suuntaavia?

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tuli hymy huulille :) Ja jazzeille tietenkin (aina!), torstaina myös Suomi-Areenalle :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!