perjantai 16. elokuuta 2013

Susi sängyssäni

Uudet By Nordin puuvillaiset petivaatteet ovat nousseet ihan suosikeiksi. Koko on napakka ja huomaamattomat vetoketjut jalkopäässä, joten peitto ei pääse yhtään pyörimään pussilakanan sisällä. Minä kun inhoan paikaltaan liukuvia peittoja, joita saa olla korjailemassa jatkuvasti. Näissähän on koko 140x200 cm, mutta suomalaiset 150x200 -kokoiset standardipeitot mahtuvat sisään mainiosti. 

Mustavalkoiset eläinprintit ovat ihanat, lakanoiden yleisilme silti vaalea, tarpeeksi rauhallinen makuuhuoneeseen. Pesuohjeessa muuten on 40 astetta, mutta olen jo kaksi kertaa käyttänyt nämä 60 asteessa ilman mitään vaurioita.


Jep, lakanat ovat rypyssä. Niin meillä on aina. :) Nukuin viime yönä siskoni sängyssä Turussa, Marimekon ihanissa trikoisissa tasaraitalakanoissa. Ja huomasin yhden mielettömän jutun: Ne eivät rypisty! Wau! Pitäisikö sittenkin hankkia sellaiset itsellekin...? Nyt ei kuitenkaan ole tarvetta, nautitaan näistä uusista eläinprinteistä.

Onko teillä muilla kokemusta By Nordin tuotteista?
Entäs eläinprintit - hot or not?

10 kommenttia:

  1. Paljonko nuo pussilakanat suunnilleen maksavat? Nettikauppa ei ollut vielä käytössä. :) Noissa kelpaisi kyllä nukkua!

    -Kesän auringonkukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden normaalihinta on n. 89 euroa/kpl. Itse hankin nämä -15% alella täältä: http://www.sagan.fi/shop.php?groupId=279

      Poista
  2. HOT! Ihanat, tahtoo.. en sitten ottanut silloin autoa Ulvilaan, vaikka mieli teki...mutta aivan pakko tuollaiset on hommata, jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, kyllä sä vielä ehdit. Joko tiedät minkä/mitkä eläimet valitsisit?

      Poista
    2. Tuo Susi se on munkin lemppari... Mutta niitä on niin paljon hienoja, että vaikka keittiöpyyhkeinä voisi ottaa pari eri eläintä lisäksi...

      Poista
    3. Joo hei ne keittiöpyyhkeet on kans upeita! Katselin just Stockmannilla, en itse asiassa tiennytkään että siellä myydään tätä merkkiä.

      Poista
  3. Ihanat ovat. Lillemanille haaveilen niistä pikku-peuralakanoista, mutta en ole vielä raaskinut investoida. Pidän eläinkuoseista kyllä ja meille isommille hankin Ellokselta By Nord kopioiset lammaslakanat.. Ihanan kovaa puuvillaa nekin. Joku päivä sitten nämä aidotkin. By Nordilta meillä on sellainen maxikokoinen heppatyyny. Heppahulluna en pystynyt sitä vastustamaan, vaikka sisustustyynyksi olikin sikakallis. By Nordilla kuitenkin parasta myös ekologisuus ja kestävän kehityksen periaate valmistuksessa. Kyllähän siitä maksaakin.

    Suloisia uni eläinkavereiden kanssa. :)

    Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jostain syystä olenkin kyllä nukkunut todella hyvin viime aikoina. :)

      Ne pikkupeurat olisivatkin hienot, ihan samoja mietin meidänkin poitsulle. Ehkä oma makuni lasten petivaatteiden suhteen menee kuitenkin enemmän värikkääseen Marimekko-suuntaan, joten jäivät hankkimatta. Ja onhan niissä hintaakin aikas paljon! Ja ihan totta tuo, että By Nordilla on myös tuo kestävän kehityksen filosofia tuotteissaan, hyvä niin.

      Poista
  4. Eläimet on jees, mut tuo susi ei oikein iske. Mä tykkään muutenkin värikkäämmistä petivaatteista. :) Meillä on yhdet Marimekon ja parit Finlaysonin lakanat eikä ne tosiaankaan rypisty kovinkaan paljon. Mä en harrasta silittämistä, joten ihan hyvä juttu tuo. Marimekon on vielä vähän napakampaa ja pysyy paremmin kuosissa. Katselin tuossa Marimekon kuoseja, Irrbloss ja Kaunis kauris- setit oli värimaailmaltaan niin mun mieleen. Meillä on Kaivo-lakanat sinisenä, nekin on tosi kivat.

    Mä aloin vähän haaveilla Marimekon nahkalaukusta sun bloggauksen myötä, saa nähdä raaskinko joskus... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en minäkään todellakaan silitä lakanoita. Hyvä jos joskus jotain paitoja jaksan silitellä...

      Tosi kauniita nuo mainitsemasi kuosit Marimekolta! Mä olen nyt viime aikoina ihastunut Selänne-kankaaseen, haluaisin sitä meille jonnekin.

      Marimekon nahkalaukut ovat kyllä laadukkaita ja ihania, mulla on niitä nyt kolme enkä voi kuin suositella. En tykkää logoista ja blingblingistä laukuissa, mutta laadukkaasta nahasta sitäkin enemmän. :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!