tiistai 13. elokuuta 2013

Syyslaukku & -huivi

Asustevalikoimastani on jo pitemmän aikaa puuttunut vaaleahko konjankinsävyinen laukku (mielellään aika tilava, koska nykyään tuota tavaraa tahtoo olla aina mukana vähän enemmän) sekä beige huivi.

Nyt bongasin molemmat jutut Stockmannin kanta-asiakaseduista. Marimekon nahkainen Mini Matkurihan minulta löytyy jo mustana ja se on yksi suosikkilaukuistani. Mietin kyllä jonkin aikaa, olisiko tosi tylsää ostaa sama ruskeana, mutta tuossa on niin ihanan pehmeä nahka ja hyväksi havaittu malli, että annoin mennä. Mustassa laukussa on miinuspuolena ollut musta vuorikangas, jolloin tavarat tahtovat hukkua sisään - tässä vaaleassa vuorikin on vaalea, joten toimii luultavasti vieläkin paremmin käytännössä. Kantishinta tälle on nyt 183 euroa, jolloin hinta-laatusuhde on mielestäni aika hyvin kohdallaan. Tosin tällä hetkellä laukku taitaa olla ainakin verkkokaupasta loppu...



Huivi on Globalin ja hinta 11,90 euroa, materiaali viskoosia. Tykkään viskoosista huiveissa, minua kutittaa herkästi niin villa kuin akryylikin. Eihän tuo kokonaan beige ole, mutta pohjasävy on just oikea ja kuosi kivan syksyinen. Oikeastaan vähän ärsyttää koko Stockan kantisedut, minulle kun ei tule nykyään kuvastoa, olen kai ostanut liian vähän tuolta. Typerä systeemi, tämänkin loistavan laukkutarjouksen bongasin sattumalta ystävän kuvastoa selaillessa...

No mutta, tilaus on tehty ja nyt odottelen malttamattomana, että pakettini saapuisi noudettavaksi. Kuvailen sitten uutukaisia livenäkin, vähintäänkin asukuvan muodossa.

Niin ja nyt kun näihin vinkkailuihin päästiin, niin Lily Lololta tupsahti alekoodi sähköpostiini. Itse en kaipaile mitään sieltä nyt, mutta jos teillä on tarvetta Lily Loloille, niin tänään saa heidän verkkokaupastaan -20 % alennuksen koodilla BDAY8.

Oletteko te hankkineet jotain uutta syysasustetta? 


kuvat täältä

2 kommenttia:

  1. Matkuri on hyvä hankinta. Minulla on se työlaukkuna ja olen oppinut tykkäämään siitä, vaikka aluksi se tuntui isolta. Väri on ihana! Olen ajatellut siihen sopivaa Taskua, samanlaista kuin sinä sait lahjaksi mustana.
    Ostin Gemini-korusarjan konjakinruskean pitkän kaulakorun, jossa on höyhen, sydän ja pari "kristallia" somistuksena. Geminillä on aika kivoja ja kohtuuhintaisia asustekoruja. Tosin kahden päivän työkäytön jälkeen höyhen on heikentynyt, joten vähän vähemmän kovaan kulutukseen ainakin kyseinen koru sopii paremmin.Sain oranssin pallollisen huivin matkatuliaisiksi ja se sopii kauniisti syksyn väreihin! Eipä muuta toistaiseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tasku konjakinvärisenä on kyllä superkaunis! Kaulakorusi kuulostaa kivalta ja Gemini-merkistä en ole ennen kuullutkaan.

      Kunpa Matkurini olisi jo täällä... terv. malttamaton

      Poista

Ilahdun kommentistasi!