torstai 26. syyskuuta 2013

Inspis: Tiikkiä ja tulisijoja

Kivaa torstai-iltaa kaikille! Sen verran syksyisen koleat ovat fiilikset, että inspiskansioon eksyi tänään lämpöistä tiikin sävyistä puuta sekä tunnelmallisia tulisijoja. Ensimmäisessä kuvassa näkyy muuten mun unelmamatto, Design House Stockholmin Björk, jossa upeat nahkaiset kanttaukset yhdistyvät puuvilla-villakudokseen. Aivan mieletön, eikös olekin? Ja ehkä vielä jonain päivänä minun... 

Harmaa ja puun sävyt sekä konjakin sävyinen nahka ovat kyllä upea yhdistelmä - ajaton, tyylikäs ja mukavan rento. Toimii myös pukeutumisessa. :)

kuva: Stadshem
kuva: Alvhem
kuva: Alvhem

Löysitkö sinä näistä kuvista jotain inspiroivaa?

4 kommenttia:

 1. OI! Kaunista on :) Valkoinen lattia, lasikaiteet, stringit seinällä...

  VastaaPoista
 2. Tuo Björk-matto on kyllä niin hieno! Sopii erityisesti vaalean lattian kanssa, kuten kuvassa. Mä tunnustaudun jonkinlaiseksi mattofriikiksi,niistä on aina kiva haaveilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en ole ainakaan vielä friikahtanut pahasti mattoihin, mutta tämä Björk on ollut jo niin pitkään ihailun kohteena, että voisi kutsua jo kestohaaveeksi. Ja vaalean lattian kanssa nimenomaan! Tuosta taitaa muuten olla hieman tummempikin harmaa saatavilla, mutta mun mielestä just tuo kuvassa oleva on täydellinen.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!