maanantai 23. syyskuuta 2013

Maanantaifiilis

Tänään klo 17.30 hoitopäivän, ruuan ja pesun jälkeen...


... niinpä niin, tuollainen se fiilis on itse kullakin maanantaisin. :D

Meidän työ- ja päiväkotiarki on käynnistynyt tosi mukavasti, olen viihtynyt töissä ja pikku-T tuntuu suorastaan nauttivan päiväkotielämästä. Mutta täytyy myöntää, että ei tämä ihan kevyttä ole ollut! Oikeastaan muuttunut elämänvaihe näkyy T:llä ainoastaan yhdessä asiassa - levottomammissa yöunissa. Aika usein me vanhemmat ollaan oltu aamuisin silmät ristissä miettimässä, että pitäiskö tässä töihinkin jaksaa lähteä... Siihen päälle minulla hurja määrä uuden opettelua uudessa työtehtävässä, mikä jo sinänsä väsyttää.

Mutta kivoja muutoksiahan nämä ovat ja tykkään tästä uudesta arkirytmistä kovasti, nyt oli mulle se oikea aika palata töihin. Ensi viikosta lähtien sitä paitsi meidän arki kevenee hieman kun mieheni jää osittaiselle hoitovapaalle ja perjantait on pyhitetty poikien päiviksi. :) Ja hei, olen mä sentään välillä tänne bloginkin puolelle ehtinyt sekä päässyt liikkumaankin, nyt on uudet Les Mills-ohjelmat ja huomaa taas syysinnostuksen saleilla, paljon porukkaa.

Miten teidän viikko käynnistyi tänään?

5 kommenttia:

 1. Ihana Pikku-T :). Meillä on ihan sama ilmiö ollut havaittavissa, yöunet ovat hoidon aloituksen jälkeen olleet levottomampia... Ei kyllä sinänsä yllätä, kun tyttö on suurimman osan elämästään nukkunut levottomasti, mutta nyt kesällä oli hyvä jakso ja ehjiä öitä ja itse siihen ehti jo tottua... Lisäksi meillä on ilmeisesti kuherruskuukausi päivähoidon kanssa ohi, kun sinne ei enää mennä samalla innolla kuin ekoina viikkoina. Tai päivät siellä sujuu hyvin, mutta aamuisin protestoidaan äidille lähtöä ja hoitoon jäämistä...Varmaan joku vaihe tämäkin vain, tai ainakin toivon pikaista ohimenoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi tuo, ettei tyttö mene enää niin innokkaasti päiväkotiin. Meillä on toistaiseksi sujuneet nuo aamut tosi hyvin, käännettä odotellessa... Onneksi teilläkin päivät kuitenkin sujuu hyvin, olisi ikävää olla töissä, jos tietäisi ettei toinen viihdy ollenkaan. Toivotaan kokonaisia öitä sinne ja tänne, tulisivat tarpeeseen!

   Poista
 2. Ihana T! Kivalta kuullostaa teidän arki :) Täällä on käynnistynyt pienen työnteon ja kummipojan vierailun myötä mukavasti viikko. Tosin jumppainnostus on nyt kovilla kun fysioterapeutti kielsi kaiken, mikä yhtään rasittaa/jännittää niskaa: käytännössä siis yläkropan rasittamisen kokonaan :/ Toivottavasti ei pitkäksi aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana profiilikuva: oi että mikä kaunotar <3

   Poista
  2. Voi sua, nyt vaan noudatat kiltisti fyssarin neuvoa, ettei liikuntakielto veny pidemmäksi!

   Ja kiitoksia kovasti, tuo on itse asiassa vanha kuva, ollut joskus Karkkipäivä-blogissa kun Sanni teki mulle makeoverin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!