maanantai 2. syyskuuta 2013

Uusi arki alkoi


Ensimmäinen työ- ja päiväkotipäivä takana, kaikki meni ihan superhyvin. En juurikaan saanut nukuttua viime yönä kun kaikki jännitti niin kauheasti, joten nyt olen itse vähän poikki, mutta turhaan jännitin. T jäi vilkuttamaan iloisesti iskälle ja äidille aamulla, oli syönyt ja nukkunut hyvin, leikkinyt isompien lasten kanssa ja ollut reipas. Iltapäivällä yhtä iloinen kaveri oli meitä vastassa. Itsestä tuntui, että pienen hoitopäivä oli pitkä kuin nälkävuosi, mutta ei tuo minityyppi ollut näköjään ihan samaa mieltä. Tokihan oli hän illalla vähän väsynyt ja takapakkia tulee varmasti vielä jossain vaiheessa, mutta voisi sanoa, että loistava aloitus uuteen arkeen. :) Itsellä on vielä hieman sekavaa, mitä uusiin tehtäviini sisältyy, mutta kivalta tuntuu olla taas työelämässä ja eiköhän kaikki selkiydy. Ja toivottavasti mulla liikenee aikaa myös tänne blogin puolelle, ainakin postausideoita on paljon mielessä.

Energistä syyskuun alkua!

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla :). Tsemppiä koko perheelle uuteen arkeen! Terveiset Vaasasta

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä syksyyn ja uuteen arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mona, hyvää syksyä sullekin!

   Poista
 3. Oi miten hyvältä kuullosta! Varmaan uuteen rytmiin totutteluun menee aikaa teillä molemmilla, mutta varmaan samalla tiedossa on kaikkea kivaa teille molemmille :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se oman aikansa ottaa, ollaan oltu molemmat vähän väsyneitä, mutta hyvällä tavalla. Kiitos ystäväiseni.

   Poista
 4. Hienolta kuulostaa! Tsempit uuteen arkeen koko perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Ulpu! On kyllä mennyt hienosti tämä alku, ekan hoitopäivän jälkeisenä yönä T heräili kovasti ja kaipasi syliä, mutta toinen yö menikin jo hyvin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!