perjantai 20. syyskuuta 2013

Makiaa miehilleni

Tiedättekö suomalaisen skeittihenkisen vaatemerkin Makia? Tyylikkäitä, rentoja ja kivoja vaatteita pääasiassa miehille, mutta myös naisille ja lapsille. Mieheni on käyttänyt Makian vaatteita monta vuotta ja vaatteiden laatu on todettu tosi hyväksi, eivät mene kovassa käytössä ja pesuissa miksikään. Tuo miekkonen kun on aika tarkka vaatteistaan, pitää olla tosi hyvää laatua, ettei tarvitse yhtään miettiä, kiertävätkö saumat tms. Ja hän ei myöskään tykkää isoista, näkyvistä logoista (kuten en kyllä minäkään).


En voinut vastustaa kun huomasin, että tuosta stylestä, pehmoisesta raitahupparista on saatavilla myös lasten kokoja, vieläpä kun Hunajaista-blogin vinkistä sain ostettua sen puoleen hintaan. :) Kiitokset vain Riikalle!

P.S. Makiaa saa nykyään (miehille) myös Sokokselta, jossa on nyt loppuviikon kaikki S-etukortilla -15 %. :)

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva raitahuppari! Mä törmäsin sattumalta Stockan lastenvaatepuolella Makian harmaaseen villakangastakkiin, oli ihan tosi hieno! Taisi olla vielä syyskuun kantistarjouksessa... Harmi vaan, että noille vähän hienommille lasten ulkovaatteille on vielä niin vähän käyttöä, että en kyllä niitä halua turhaan kaapin täytteeksi :) Mutta noi sisävaatteet kiinnostavat kyllä! Kivoja sävyjä, tyylikkäitäkin... Pitääpä katsoa tarkemmin jossain tulee vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin kans sen takkitarjouksen, upea! Mutta kuten sanoit, siistimmille lasten ulkovaatteille on kyllä todella vähän käyttöä. Sen sijaan itselleni voisin sellaisen takin huolia...

      Poista

Ilahdun kommentistasi!