sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kaukana Strömsöstä

Perjantaina työpäivän jälkeen olo oli iloinen ja toiveikas. Ihana viikonloppu edessä! Olin sopinut lenkkitreffit kaverin kanssa illaksi ja muutenkin suunnitelmissa oli paljon ulkoilua toimistoarjen vastapainoksi. No, melkein heti töistä ja päiväkodista kotiuduttuamme huomattiin, että pikku-T:llä ei ollut kaikki ihan kunnossa. Hän ei halunnut syödä ja vain makoili lattialla. Poika nukahtikin jo kuudelta minun syliini nojatuoliin ja myöhemmin nousi kuume. Myöskään oma vointini ei ollut ihan huippu - jouduin lähtemään oikein ensiavussa piipahtamaan ja tulin kotiin antibiootit kourassa, lenkki peruuntui samassa.


Lauantaipäivä menikin sisätiloissa pienen kuumepotilaan kanssa (luonnollisesti huonosti nukutun yön jälkeen) eikä omakaan olo ollut ihan kehuttava. Päätin kuitenkin lähteä Poriin ystäväni synttäreitä juhlimaan illaksi. Ilta oli oikein ihana, mutta aamulla Kaukana Strömsöstä -meininki jatkui. Olin katsonut juna-aikataulut väärin ja jouduin hyppäämään bussiin. Inhoan bussissa matkustamista, koska se on niin hidasta ja mulle tulee aina huono olo pitkillä matkoilla. Kolme tuntia (!) matkustettuani olin väsynyt ja huonovointinen - vain huomatakseni, että olin unohtanut upouudet Ray Banin aurinkolasini linja-autoon! Eikä niitä sitten enää löytynyt... eli olivat tainneet kelvata seuraavalle matkustajalle.


Huoh... aina ei vaan voi mennä ihan putkeen. 
Hyvää alkavaa viikkoa teille, pidetään huolta!

16 kommenttia:

 1. Voi ei, miten kurjaa! :/ ja kipeän lapsen kanssa on aina raskasta vaikka itse olisi tervekkin.. kovasti voimia ja jaksamista! Meillä neiti oli kipeänä reilun viikon, sitä on nyt kovasti liikkeellä :/

  - P -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jaksamisten toivotuksista, ihanaa saada tsemppiä sieltä ruudun takaa. Kyllä me täällä porskutellaan, vielä kotipäivä ainakin tänään. Kurjaa olla heti pois töistä, mutta tätähän tämä päiväkodin aloitus useimmissa perheissä tarkoittaa...

   Poista
 2. Voi kurjuus, elämän pieniä ja suuria harmituksia yhdelle viikonlopulle! Meillä isompi on myös ollut flunssassa viikonlopun, pienempi on toistaiseksi säästynyt pahimmalta... Voimia alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Scarlet ja samoin sinne! Toivottavasti S paranee pian!

   Poista
 3. Höh eikä :( saat mun arskat lainaan, en oikeen enää käytä niitä niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä voin ostaa ne sulta, jos et tosiaan käytä kauheesti...? Ärsytti niiin paljon, sen kerran kun mä jotain jonnekin unohdan niin heti joku nappaa mukaansa.

   Poista
 4. No hö, on mahtunut kaikkea kurjaa teidän viikonloppuun. Paranemista sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi eeeeeeeeei... no, kaiken logiikan mukaan teidän ensi viikosta tulee ihan huippu, kun koko kuukaudelle varattu epäonni tuli käytettyä yhden viikonlopun aikana. Tsemppiä ja paranemisia <3

  VastaaPoista
 6. Voi kurjuus, välillä näitä aallonpohjia tulee! Pikaista paranemista pikkuiselle ja toivotaan, että muu perhe säilyy terveenä :)

  VastaaPoista
 7. Paranemisia ja toivottavasti vähän enemmän Strömsötä alkavaan viikkoon!

  Voin lohduttaa, että itse ehdin olla kolme päivää töissä tytön aloitettua päivähoidon, kun tuli eka nuhakuume ja piti jäädä kotiin :(. Onneksi tyttö parani nopeasti ja toistaiseksi on sen jälkeen säilynyt terveenä *koputtaa kaikkia mahdollisia puisia esineitä näköpiirissään*...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anki!

   Voi, 3 päivää onkin jo aika hyvä suoritus! No mä en silti välttämättä uskalla tätä flunssaa päiväkodin piikkiin laittaa, onhan meillä ollut jo koko kesä nuha-yskä-korvatulehduskierrettä, vaikka T on ollut kotihoidossa, täysimetin pitkään ja ties sun mitä. :D Nämä flunssat on vaan sairastettava, lapsiperheen arkea kait. Hyviä vointeja ja terveitä päiviä sinne äidille ja tytölle!

   Poista
 8. Onko matkatavaravakuutuksesta tullut mitään päätöstä? Toivottavasti T voi jo paremmin :). t. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä tullut, mutta T on jo parantunut mukavasti. :) Hyvää viikonloppua!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!