keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Omenaista

Yksi ihana juttu syksyssä on kotimaisten omenoiden tuoksu ja maku, mulla on just omenakaurapaistos uunissa. (En ole töissä, koska tänään oli T:n korvien putkitus, kaikki meni hienosti.) Tässä muutamia kuvia viime viikonlopulta vanhempieni luota. Heidän omenasatonsa on ollut tänä vuonna erityisen runsas ja herkullinen. Samalla näette vilauksen heidän "momokotiaan", joka on 50-luvun rivitalo/ketjutaloasunto. Kodissa on paljon alkuperäistä tallella, esimerkiksi sisäportaikko kaiteineen, puulattiat ja sympaattiset mattotelineet.Porin tuliaiset eivät kyllä jääneet pelkkiin omppuihin... Ostin nimittäin uuden ruokapöydän meille - sitä himoitsemaani Artekia, pöytä 82B tarkalleen ottaen. Se ei mahtunut autoon turvaistuimen ja rattaiden takia, joten isäni tuo pöydän meille ensi viikolla. En malttaisi odottaa...

Mä niin tykkään kun on syksyä ilmassa! 

2 kommenttia:

 1. Kivat kuvat!
  Olen Momo-asukas ja joskus kaipaan väljää tilaa (eteinen ja keittiö) ja uusia pintoja, vaikka viihdynkin hyvin alueella, jossa on pelkästään rivitaloja 50- ja 60-luvuilta.
  Kun muutimme isosta omakotitalosta, oli vaikea saada huonekaluja mahtumaan tänne ja paljosta jouduttiin luopumaan. Aika haastavaa oli löytää esimerkiksi tähän kotiin sopiva sohva. Iskusta löytyi!
  Tässä kuussa taloyhtiöömme muuttaa perhe, jossa on kouluikäisiä lapsia. Edelliset yli 30 vuotta asuneet asukkaat halusivat luopua portaista ja puutarhan hoidosta. He muuttivat uudehkoon kerrostaloon.
  Ehkäpä tämmöinen momotyyli on tulossa muotiin ja tietoisuuteen entistä paremmin, kun kiinnostus näitä asuntoja kohtaan on vahva. Silloin tällöin joku pudottaa postilaatikkoon kysymyksen " Myyttekö?". Niin uudet asukkaammekin olivat tehneet.
  Toivottavasti asumishaaveesi toteutuu, olipa se moderni tai modest!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta muuten mainittiin Momo-kirjassakin, että nykyhuonekalujen mahduttaminen 50-luvun asuntoihin on usein haasteellista. Esim. leveät parisängyt, kulmasohvat yms... Ja eteiset tosiaan ovat pieniä, vessat myöskin. Mutta niin on kyllä tässä meidän 2000-luvun tilaihmeessäkin. ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!