perjantai 13. syyskuuta 2013

Rakas sisustuskeiju...

Haaveilu on ihanaa. Etenkin sisustushaaveilu. Siksi halusin lähteä mukaan Kertun alunperin alulle panemaan haaveiluleikkiin, jossa sisustuskeiju istahtaa olkapäällesi ja saat valita syksyistä uutta kotiin 2500 eurolla. Tällä kertaa en lähtenyt ollenkaan sille linjalle, mitä ehkä saattaisin haluta tulevaisuuden isompaan kotiin vaan ajattelin juttuja, joille löytyisi paikka samantien. Ja tältä se näyttää.

Artek E60-jakkara 175,-
Artek lasten tuoli 265,-
Ikea Karlsfors-nahkasohva 599,-


Ai miten niin huomaa, että puu ja tummat sävyt viehättävät mua juuri nyt erityisesti? ;) Niissä on niin ihanaa syksyn tunnelmaa.

Tämä sisustushaaveiden listaus on oikeasti välillä ihan hyödyllistäkin puuhaa. Vanhoista kollaaseista näkee hyvin, mitkä elementit toistuvat kaudesta toiseen ja sesongista riippumatta. Eli mikä on se oma, itselle sopivin sisustustyyli ja -maku. Itse teen kollaaseja harvoin, mutta mulla on koneella oma kansionsa inspiskuville, joita keräilen mistä milloinkin. Esimerkiksi tuo Ikean nahkasohva on keikkunut kyseisessä kuvakansiossa monen monta kertaa. Harmi vain, ettei se satu olemaan mieheni mieleen, noin isoissa (siis fyysisestikin isoissa) huonekaluhankinnoissa ei viitsi ihan ohittaa toisen toiveita. Pitänee vain uskoa toiston voimaan, ja väsytystaktiikkaan, hihiii...

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja, ihan sun näköisiä. Vaikka tuo Ikean sohva on kyllä vähän yllättävä veto minusta :) Teidän uusi ruokapöytä on ihana ja arvaa, minusta se on melkein parempi ilman noita siihen "kuuluvia" tuoleja! Ainakin minun makuuni jotenkin modernimpi ja tuoreempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai yllätyitkö Ikean sohvasta? Se ei ehkä ole niin pehmeää tyyliä kuin meillä monet jutut, mutta olen jo pari vuotta sitten ekan kerran tuota sohvaa miettinyt ja käynyt koeistumassa. Mulla on visio, että se sopis meille hyvin... :)

   Ja kiitos, olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta tuoliasiasta! Tietysti vois olla kivaa, jos meillä olis jotkut hienot designtuolit, mutta kyllä nämä Iskutkin asiansa ajavat ja kivalta näyttävät uuden pöydän kanssa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!