maanantai 18. marraskuuta 2013

Gaalakuva

Löysin Indiedaysin Facebook-sivulta tämän kuvan, mun ja ystäväiseni virallinen gaalakuva! :) Ihana Sanni saavutti upealla Karkkipäivä-blogillaan inspiroivimpien kauneusblogien sarjassa toisen sijan, ihan huikeaa! Onnea kovasti Sanni, olet sijoituksesi todellakin ansainnut! Ja eikös ole kaunis tuo Sannin mekko? Tuon kun näin, niin melkein harmitti, etten itse ollut valinnut mustavalkoista Marimekon mekkoani, oltaisiin oltu melko perfect match...

Melkein kaikki gaalassa olijat näyttivät siltä, että kampaajan/meikkaajan kautta oli kurvattu. Itse olin väsännyt molemmat itse - ja oikeastaan kumpikaan ei juuri poikennut normaalista arkityylistäni. Olen nimittäin maailman huonoin loihtimaan mitään juhlailmettä... Onneksi vaatteilla saa aikaan jotain ja korkkarit kohottavat ryhdin. Nyt kun tuota kuvaa katson, niin olisi pitänyt kyllä valita ihonväriset sukkikset, vai mitä?


Tässä vielä asuni osaset: 

paljettitoppi / Vila
hame / Zara
vyö / Seppälä
clutch / Marimekko
avokkaat / Piano

10 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, miltäs muultakaan kauniit naiset :). Mustat sukkikset vain on jotenkin luonnollinen valinta pimeässä marraskuussa, vaikka varmasti ihonvärisetkin olisi toiminut. Molemmat hyviä! Varmasti gaalassa näkyi monenlaista tyyliä! Millaiset tarjoilut siellä muuten oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu kyllä nuo mustatkin olivat ihan ok ja tuntuu jotenkin tosi luontevalta laittaa pimeänä vuodenaikana tummat sukkikset etenkin kun kengätkin ovat mustat. Mutta kuvaa katsomalla tuli kyllä fiilis, että ihonväriset seuraavalla kerralla. :) Ja juu, monenlaista tyyliä kyllä näkyi, lisää kuvia näkee esim. täältä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151780453578479.1073741826.201950203478&type=1

      Poista
  2. Kyllä te vaan olette kauniita naisia kumpikin! I-ha-na toi sininen hame!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lynx :) Tuo hame on kyllä kiva, sopii kesään ja näköjään myös pikkujoulukauteen.

      Poista
  3. Samaa mieltä, kauniit naiset ja tosi hyvä kuva. :)

    VastaaPoista
  4. Komppailen edellisiä: ihana kuva teistä :) Kauniina ja tyylikkäinä olette olleet molemmat.

    VastaaPoista
  5. Minua huvittaa kun mua pidetään yleensä niin pienenä naisena, ja sitten Suvin rinnalla näytän aina jättiläiseltä..! :D Kertoo hyvin miten siro Suvi on...! :)

    Ihana kuva tämä kyllä, minäkin tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenniin näytät jättimäiseltä, et todellakaan! Upean pitkäsääriseltä korkeintaan! :) Kannatti käydä yhteiskuvassa sittenkin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!