sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hay I like your style


Hay Tray -tarjotinpöytä on muodostunut ihan lemppariksi meillä kotona. Niin kaunis ja käytännöllinenkin. Ja myös erinomainen pikkulegojen rakennusalusta, koska palaset pysyvät tallessa reunojen sisäpuolella. ;)


Kaikissa muissa sisustusblogeissa pöydällä on aina upeita asetelmia, meilläpä ei... ehkä vielä jonain päivänä! Pöydän ilmava look toimii kuitenkin myös ihan sellaisenaankin.


Mietin aika pitkään, onko tämä "sisustusblogipöytä" meidän kodin juttu. Mutta kyllä se on osoittanut olevansa! Kaikki meillä vierailevat kaverit yleensä kehuvat pöytää ja kyselevät, mistä niitä saa. Tämä osoittaa, että vaikka blogimaailmaa seuraaville jokin huonekalu olisi jo puhkikulunut, niin muille se voi yhä olla jotain uutta ja raikasta. Ja pääasiahan on, että tuote sopii ympäristöönsä, oli se blogisuosikki tai ei.

Voisin hyvin nähdä meillä tämän mustan kaverina toisenkin tarjotinpöydän, sellaisen hieman korkeamman ja kapeamman version, ehkä valkoisena... vaikka yöpöytänä!

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä Tray tablesta. Muakin vähän tökki se blogituoteleima, mutta ostinpa kuitenkin pitkän pähkäilyn päätteeksi. Ja tällä hetkellä se on yksi mun suosikkihuonekalujani. Se on niin kauniin ilmava ja kevyt. Toimii yöpöytänä ihan kivasti, kun noiden laitojen ansiosta tavarat eivät tipu sängyn alle, jos niitä unissaan huitoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kivannäköinen sun yöpöytänä, ainakin sun Insta-kuvien perusteella! Ja olen aika vakuuttunut, että näyttäisi yhtä kivalta myös mun yöpöytänä... joten haavelistalla ehdottomasti!

   Poista
 2. Täälläkin ollaan samaa mieltä Hayn "sisustusblogipöydästä". Myös minä pitkään pähkäilin pöydän hankintaa ja nyt meillä on niitä kaksin kappalein ja olen pöytiin ollut tosi tyytyväinen. Eilen kuopuksemme ehti toista pöytää paukuttamaan puujunaradan palalla ja olin aivan varma, että pöydän pintaan jää jälki/jälkiä, mutta ei, eli kestäviäkin ovat. Myös meillä juurikin kuopuksen "aktiivisuuden" vuoksi kauniit asetelmat pöydällä saavat odottaa. :)

  Tunnelmallista joulun aikaa teidän perheelle!
  venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöydän pinta on jännä - siihen jää kyllä ikään kuin naarmuja legopalikoista ja pikkuautoista, mutta ne lähtevät pyyhkimällä pois! Meillä ainakin kaikki jäljet ovat lähteneet ja pöydän kaunis, himmeä kiilto tallella ahkerasta pyyhkimisestä huolimatta. Mustalla pinnalla tietysti pöly näkyy tosi hyvin, joten pyyhkäisen pinnan aikas useasti samalla kun pyyhin keittiön pöydänkin.

   Kiitos ja oikein ihanaa joulua teidänkin porukalle :)

   Poista
 3. Kaunis on pöytä! Ja sopii teille just hyvin. "Blogituote" tai ei, pääasia että itse tykkää. Vaikka siis tunnistan tuon miettimisen ja pohdin joidenkin juttujen kohdalla itsekin -minusta on myös silti hauska huomata että "oikeassa maailmassa" suurin osa omistakaan kavereistani ei tunne näitä blogituotteita, oli vaate tai sisustukseen liityvä asia, joten tosiaan tämmöinen blogien suurkulutus kyllä vähän vääristääkin mielikuvaa jonkun tuotteen olemisesta "kaikilla".

  Mäkin aina haaveilen kauniista asetelmista erilaisilla pöydillä ja tasoilla, mutta meillä ei ole koirien takia koskaan voinut olla mitään kovin matalalla (ei oikein edes ruoapöydän korkeudella, sillä jostain ne koirat löytää kummallisia ulottuvuuksia silloin kun joku tarpeeksi kiinnostaa...mun edellinen kamera esimerkiksi oli hädin tuskin 2kk vanha kun se yhden leffavisiitin aikana oli haettu ruokapöydän keskeltä ja silputtu...tämä tosin oli nuoremman koiran pentuaikaa, mutta sen koommin olen muistanut siirtää arvokkaat esineet aina oven taakse...). Kätevää tämä on siinä mielessä, että kun vauva alkaa liikkumaan niin ollaan jo valmiiksi totuttu nostamaan kaikki lattialle tippuvat pienet esineet heti ylös eikä matalilla tasoillakaan tosiaan säilytetä koskaan mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Koirat kyllä osaavat - samantyylisiä kokemuksia itselläkin meidän vanhan koiran pentuajoilta. Meillä on kyllä ollut koko ajan esim. Block-valaisin tv-tasolla ja se on onneksi saanut olla rauhassa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!