maanantai 15. joulukuuta 2014

Makkari kolmelle

Eilen päivällä maa oli vielä lumen peitossa ja valo kaunis, joten nappailin muutaman kuvan makuuhuoneesta. Tässä huoneessa siis nukumme tällä hetkellä koko perhe. Lapsi nukkuu rauhallisemmin meidän vanhempien lähellä ja näin ollen voimme kaikki paremmin. Eiköhän sekin aika vielä koita kun poika siirtyy nukkumaan omaan huoneeseensa ja makkarissakin on sen myötä enemmän tilaa.


Makuuhuoneen sävyt koostuvat valkoisesta, tammipuusta sekä harmaasta. Tällä hetkellä väriläiskänä on myös keltainen tyyny, joka sopii huoneeseen mielestäni kivasti.


Hayn Mega Dot -päiväpeittoa voin suositella suurella sydämellä. Se on ilo levittää sängyn päälle, sillä peitto on aina napakan tuntuinen ja hyvän näköinen. Toinen puoli on tummempi harmaa, joten vaihtelua saa kätevästi kääntämällä. Haaveilen edelleen hiukan Mega Dot -peitosta myös vierashuoneen sänkyyn, mutta mikään tarjolla olevista väreistä ei tunnu sinne oikealta. Ehkä joskus Mega Dotista tulee vielä uusia sävyjä, voisin innostua valko-beigestä versiosta (yllättyikö joku?).


Makuuhuoneen seinässä on Tikkurilan maalisävy Kontiainen, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Kaunis ja valon mukaan muuttuva, lämmin harmaanruskea sävy, joka ei kuitenkaan ole yhtään tunkkainen. Ja kun nyt kerran hehkutuslinjalla ollaan, niin kehaisenpa vielä tuota ihanaa Artemide Tolomeo Micro Pinza-nipistinvalaisinta. Sopii tikashyllyyn aika lailla täydellisesti.Tikashyllyssä on tilaa rakkaille kuville. Tykkään tuosta meidän kalliolla otetusta hääkuvasta valtavasti. Päivä oli aika kylmä ja tuulinen, mutta aurinko paistoi - kannatti palella hetki meren rannalla, kuvassa on ihana tunnelma.Makuuhuoneessa luemme paljon kirjoja ja myöskin sängyllä hyppiminen on pikkumiehen suosikkipuuhaa - meillä sitä saa tehdä... Muistan kyllä omastakin lapsuudesta, että isän ja äidin sängyssä loikoilussa oli ihan oma, ainutlaatuinen tunnelmansa. Kuvissa ei näy lipastomme, jonka päällä on telkkari. Aika vähän makuuhuoneessa tulee kylläkin TV:tä katseltua, harkitsin jo siitä luopumista (tietysti, jotta saisin lipaston päällisen sisustuksellisempaan käyttöön), mutta toisaalta eipä töllöruudusta nyt haittaakaan ole.

Sellaista pimeään ja sateiseen maanantaihin - nyt kuitenkin ylös, ulos ja joogaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!