sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Juhlava kampaus polkkatukkaan

Mulla oli aivan ihana kampaus perjantain pippaloissa. Klassinen, mutta moderni, ihan niin kuin pukunikin. Viihdyin kampauksessa tosi hyvin ja se syntyi työkaverini toimesta ihan käden käänteessä. Ei voi kuin ihailla toisten taitavuutta! Tiedän kyllä, keneltä kysyn kun seuraavan kerran tarvitsen edustavaa kampausta.


Itse olen aivan surkea laittamaan hiuksiani, siksi kai viihdynkin polkkamitassa kun se on niin helppo. Mutta eikös näytäkin, että kampauksessa olisi ollut pohjana pidempikin tukka? Mitään lisiä ei siis laitettu, pohjalla ihan vain mun oma tukka. Hiuslaatu minulla on aika vahva, mutta todella helposti takkuuntuva, siinä toinen syy miksi viihdyn polkassa, enkä ole koskaan kasvatellut kovin pitkäksi.

6 kommenttia:

 1. Kertakaikkian ihana kampaus ja sopii sinulle todella hyvin! Missäs se asukuva on? ;)
  Mukavaa joulun odotusta! t. Helchu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Helchu! Asukuvat jäivät nyt ottamatta... tai ei ainakaan ollut yhtään onnistunutta sellaista. :/ Kiitoksia ja ihanaa joulun odotusta sullekin!

   Poista
 2. Tää oli tosi upea ja vähän erilaista, mitä sulla on yleensä nähty! Voidaan kokeilla jouluna jotain kampauksia tästä inspiroituneena, jos haluat :)! t. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se olisi ihanaa! Meinasinkin ehdottaa samaa. Tästä sai vielä seuraavallekin päivälle rennon kiharapilven. :)

   Poista
 3. Todella kaunis kampaus, ja katsoin ihan samaa, että pidemmän näköiset kutrit kuin sun oma tukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni. Mukavasti tällaisesta polkastakin saa kampauksen aikaiseksi.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!