lauantai 6. joulukuuta 2014

Vinkki: Nojatuolitarjous

Meillä on olohuoneessa Askon nojatuoli, josta olen tykännyt paljon. Laadukas, mukava istua, jämäkkä ja kivan värinenkin. Mies toivoisi samaan sarjaan kuuluvaa rahia ja sitä googletellessani huomasin, että tämä Helena-nojatuoli on nyt tarjouksessa 249! Mielestäni aika hyvä hinta näinkin laadukkaaksi osoittautuneesta tuolista. Me maksettiin tästä muistaakseni aikanaan lähemmäs neljäsataa. Tämä tuolihan on hyvin perinteinen ulkomuodoltaan, ei mitenkään trendikäs, mutta uskoakseni varsin ajaton. Tsekkaa siis ihmeessä, jos nojatuolin hankinta on ajankohtainen asia. :)


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jos vertaat tätä ja Ikean nojatuolia yläkerrassanne,kummassa on parempi istua? Itse arvon näiden välillä ja istumamukavuus tulee viemään voiton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vaikea sanoa! Minulle Ikean Ekenäset on ehkä parempi, se on mittasuhteiltaan siro ja voin istua siinä tosi ryhdikkäästi, niin että jalat ylettyvät hyvin maahan jne. On siis matalampi, mullahan on mittaa 155 cm. Mutta olohuonetuolimme on taas mulle sellainen ihana löhötuoli, johon mahtuu käpertymään moneen asentoon ja ottamaan vaikka lapsenkin viekkuun. Se on siis isompi sisämitoiltaan. Mieheni on 180 cm ja hänen mielestään tämä Helena on mukavampi tuoli. Molemmat kyllä kivoja tuoleja, Ikean tuoliakin sovittelin olkkariin, mutta se ei kuitenkaan sopinut tähän kauhean hyvin. Se on kyllä kauniin ilmava ulkomuodoltaan.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!