torstai 11. joulukuuta 2014

Kyl määki jos sääki

Myönnän, trendien perässä mennään, mutta tällainen huonekuusi oli vain saatava! Olen ainakin lukenut tarpeeksi sisustusblogeja viime aikoina. Tosin useampi työkaveri ihmetteli ostostani, joten ei tämä varmaan ihan massojen estetiikantajuun iske, mutta minä tykkään. Aivan ihana.


Kirjoittelin tänään myös joulukortit, viime hetkellä tietysti. Olen sitten kaikkien muiden kanssa samaan aikaan jättämässä kortteja postin luukulle. Ostin kortit ihan Prismasta, eikös löytynytkin aivan ihania Marimekon kortteja? Nämä ovat ihan hurjan kauniita. Myös paljon tyylikkäitä Marimekon lahjapussukoita ja lahjapapereita oli saapunut valikoimiin.
Tuo ikkunanalusalue on hieman ongelmallinen sisustamisen kannalta. Artekin penkki on koko ajan ollut vähän väliaikaisratkaisu ja mietin tuohon nyt jotain seinään kiinnitettävää hyllysysteemiä. Ikkuna on 70 sentin korkeudessa ja suurin osa esimerkiksi kauniista senkeistä onkin liian korkeita tuohon, toisaalta en halua tukkiakaan tilaa kovin massiivisella kalusteella. Nyt huonekuusi toi kivasti täytettä penkin päälle.


Kävin vielä nappaamassa kuvan pilkkopimeältä, märältä terassilta. Sisällä näyttää aika kutsuvalta pihaan verrattuna! Oma joulufiilis on kyllä hiukan kateissa kun säät ovat mitä ovat... Mitenkäs teillä?

4 kommenttia:

 1. Tule hakemaan multa joulumieltä; ei haittaa vaikkei ole lunta kun tiedän että pääsen vähän päälle viikon päästä niin pohjoiseen, että on takuulla lunta <3 Kutsuvalta näyttää teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta päästä pohjoiseen joulunviettoon. Onneksi mekin saatiin nyt edes väliaikaisesti valkea maa täällä etelässä tänään! :) Mukavaa joulun odotusta Miina!

   Poista
 2. Nätti tuo huonekuusi! Itsekin meinasin hankkia sellaisen, mutta tyydyin laittamaan havuja maljakkoon. Ja niin kodikkaalta näyttää taas, niinkuin aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havut maljakossa on myös tosi kaunis ratkaisu! Ja kiitos.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!