maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kotona

Hei, me ollaan kotona! Vietettiin tosi kiva lomaviikko Porissa, palataan vielä jossain vaiheessa vähän kuviin ja tunnelmiin sieltä. Nyt kuitenkin ensin kotiudutaan - pyykinpesua, jääkaapin täyttöä, sitä tuttua juttua. Ollaan koko perhe nukuttu yksi yö omissa sängyissä, teki aika hyvää. Pikku-T leikkii leluillaan kuin ei olisi niitä ennen nähnyt ja vetää rundia pitkin kämppää. Ihan hirveä vauhti ja innostus päällä, huuli saatiin jo halkeamaan. 


Toin Porista mukanani tosi kivoja juttuja kotiin! Nämä ovat itse asiassa kaikki sellaisia, joista olen pidemmän aikaa haaveillut. La Case de Cousin Paul -valosarjan sain Nizzan-tuliaisena äidiltä. Saahan näitä Suomestakin, mutta hei vähän coolimpaa näin. ;)


Keittiöön saapui raidallinen Pappelinan matto ja toivomani uudet lakanatkin löytyivät By Nord -merkiltä. Mieheni alunperin tykästyi näihin jossakin sisustusohjelmassa jo vuosia sitten ja nyt kun vastaan tuli hyvä tarjous, niin eihän sitä voinut ohittaa. Upeat eläinaiheiset photo print -pussilakanat ovat siis nyt meidän. Arvaattekos, mitkä eläimet valitsin?

Iittalan Nappula-kynttilänjalan sain tavallaan synttärilahjaksi, sillä käytin siihen ystävältä saadun lahjakortin (kiitos S!). Tähän mainioon muotoiluun ihastuin jo viime syksynä kun nämä tulivat myyntiin ja monen monta kertaa olen käynyt Nappuloita hypistelemässä. Tähän väliin on pakko paljastaa, että tämä on elämäni ensimmäinen oikea kynttilänjalka!


Harvemmin sitä tulee kerralla näin ihanaa sisustustuotteiden kassillista kotiin kannettua. Tykkään kaikista ihan hirmuisesti, näette sitten tarkemmin vielä.

P.S. Tämä on jo blogini 300. postaus, kiitos vain kaikille teille jotka näitä juttujani jaksatte lukea. Muutama on tunnustanut lukeneensa jokaisen postauksen, wau. Myös uusia lukijoita on viime aikoina liittynyt seuraan, lämpimästi tervetuloa!

4 kommenttia:

  1. Oih mitä ihanuuksia!!!!! Tuo valosarja on ehkä itsekin aivan pakko hankkia viimeistään syksyn tullen. Ja nuo lakanat... Itse olen ehdottomast susi-ihmisiä, mutta mikäköhän voisi olla teidän valinta..? Raumalla bongailin vaikka mitä uusia elukoita, esim. lampaat oli yllättävän hauskoja ;) mä arvaan kuitenkin porilaissympatioihin vedoten että teille tuli karhu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valosarja on kyllä kaunis, laitoin sen eilen paikalleen ja täytyy sanoa, etten ihmettele suosiota! Nyt mietin jo toista, värikästä versiota. ;)

      Mä mietin noiden eläinten kanssa jonkin aikaa ja päädyin ottamaan kaksi erilaista. Eli meille tuli susi ja peura. Karhua en muistaakseni nähnytkään, olis kyllä sopinut hyvin. Jotenkin tuntui, että ei noista voi ottaa kahta samaa eläintä kun ovat kaikki niin ihania ja symppiksiä.

      Poista
  2. Äääh! Olen halunnut tuollaisia palloja ikuisuuden, mutta en ole raaskinut ostaa! Viimeksi viikonloppuna sanoin, että tuollaiset joskus hommaan itselleni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Noita on ollut aina silloin tällöin esim. Stockmannin kantistarjouksena (jos sulla on se kortti...), jolloin hintaa ei ole jäänyt kovin paljon. En itsekään silti ole raaskinut ostaa, ihanaa kun nyt sain lahjaksi.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!