perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tasku

Saanko esitellä - ihana uusi pikkulaukkuni, Tasku by Marimekko, synttärilahja vanhemmiltani! Värin sain valita itse, eikä valinta ollut vaikea, sillä olen ollut pidemmän aikaa vailla mustaa pikkulaukkua. Laukun muoto on kauniin yksinkertainen ja pinta pehmeää nahkaa. Mielestäni tällainen laukku sopii niin arki- kuin juhlakäyttöönkin, monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Vielä monikäyttöisemmän tästä tekisi mahdollisuus kiinnittää olkahihna, mutta silloin tietysti laukun fiilis olisi vähän eri. Ja siis tokihan tätä voi käyttää myös alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan eli kosmetiikkalaukkuna, jos siis raaskii.


Laukun sisältä paljastuu raidallinen puuvillakangas ja mukava määrä erilaisia pikkutaskuja. Tavaraakin mahtuu mukaan ihan sopivasti. Kiitos ihanasta lahjasta, loppuelämän laukusta!

5 kommenttia:

  1. Aika kiva pikkulaukku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkasin nyt vasta linkin ja voi mikä turkoosi ihanuus siellä myös! :D

      Poista
    2. Joo, tätä tosiaan saa aivan ihanissa väreissä. Myös konjakkisena, sekin on tosi kaunis. Ja turkoosi & pinkki taitavat olla tän kesän herkut kausivärit.

      Poista
  2. Tää oli aivan hurjan söötti, kävin paikallisessa tsekkaamassa. Haluan kamelina, vai onko se konjakki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se konjakkinen pintanahkainen on tosi herkku, mutta mä näin myös sellaisia "kamelisia", jotka oli beigeä mokkanahkaa. Ihkuja molemmat.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!