torstai 28. toukokuuta 2015

Astetta kodikkaampi terassi

Ihanaa kun terassikelit ovat täällä ja saa viettää illan tunteja omalla, aurinkoisella pihalla. Olen tässä vähän yrittänyt sisustellakin terassia, kaikki on vielä tosi vaiheessa, mutta pikku hiljaa. Viime vuonna parvekkeelle hankitut Ikean lepotuolit saivat paremman paikan tästä alaterassilta ja ilta-aurinkoiselle parvekkeelle olisi haaveissa ehkä joku pieni sohva - alennusmyyntejä odotellen. 

Istuttelin ruukkuihin hieman kesäkukkia ja innostuin sen verran, että lisää on saatava. Ajattelin vielä etupihalle paria ruukkua ja takapihan terassille sekä parvekkeelle parvekelaatikoita. Jos vain löytäisi kivoja! Tuo valkoinen polyrottinkiruukkukaan ei ole mikään täydellisen ihana, mutta se oli edullinen ja sopii aika kivasti noiden lepotuolien tyyliin. Meillä on sen verran paljon tummia sävyjä terassilla, että valkoinen ruukku näyttää kyllä omaan silmään aika kivalta.


Ikeasta ostettiin myöskin uusi pöytä terassille, vanha kun oli ihan liian pieni ja todella kulahtanut. Nyt on mukavasti tilaa terassipöydänkin ympärillä! Tuo nurkassa lojuva keltainen kasteluletku on muuten aika hirveän näköinen, sille olisi kiva kehittää joku säilytyssysteemi. Ja myöskin matto tuohon lepotuolien alle olisi hauska, toisi huonemaisuutta ja kodikkuutta terassille. Vaikka joku raidallinen? Noh, kuten sanottu, alennusmyyntejä odotellen. :)

Meidän terassi on ihanan helppohoitoinen. Laudoitus on komposiittia, jota ei tarvise öljyillä tai hoitaa muutenkaan. Kaikki kalusteet ja kukkaruukut ovat myöskin helppohoitoista muovisekoitemateriaalia, pese ja pidä -tyyliin. Kukkien helppohoitoisuudesta en vielä osaa sanoa mitään, olen aika aloittelija tässä puuhassa. Mutta toki toivon, että nekin tuottavat iloa koko kesän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!