keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Valkoisen nahan bestis

Nyt on kesä! Varma kesän merkki itselläni on se, että valkoinen nahka on otettu aktiiviseen käyttöön asustepuolella. Käytän tosi paljon valkoista kesällä, myös asusteissa. Myös farkuista tykkään, paitsi sitten kunnon kuumalla kelillä en kyllä farkkuja suostu pitämään! Shortsit ja hameet pääsevät niin harvoin käyttöön, että niitä kelejä ei farkuissa tuhlailla. 

No joka tapauksessa, nythän on vielä ollut aika viileää ja olen käyttänyt paljon valkoisia nahkalaukkuja sekä farkkuja. Senhän tietää, että nahka on ihan kauhean näköinen sen jälkeen kun se on viettänyt päivän tummien farkkujen seurana. Onneksi olen löytänyt aineen, joka puhdistaa nahan hellävaraisesti ja supertehokkaasti - Universal Stone!


Tällä aineella lähtee kyllä moni muukin lika helposti. Esimerkiksi tennarien pohjat, kengistä tulleet viirut lattiassa, pinttyneet liat keittiössä. Tosi monikäyttöistä tavaraa. Edellisessä asunnossamme sain tällä jynssättyä edellisten asukkaiden "kestolikaa" pois seinistä ja samean tiskipöydän kiiltäväksi. Aina kun tiskiallas alkaa näyttää epäsiistiltä, niin pyyhkäisen sen tällä aineella - ja taas kiiltää.

(Yksi pikkuauto saapui korjaamolle kuvia ottaessani.)


Gaborin beiget kengät ovat jo monta vuotta vanhat ja joskus olen niitä yrittänyt kirpparillakin myydä. Nyt kuitenkin totesin, etteivät ne oikeastaan ole yhtään hassummat poposet. Mukavat jalassa ja sopivan tyylikkään rennot perusarkeen.


Näissä kuvissa muuten näkyy meidän eteisen ja keittiön laattalattian sävy aika realistisena. Se on tuollainen vähän eläväpintainen harmaanruskea, melko matta mutta pieni hohde pinnassa on. Tykkään siitä ihan älyttömästi! Todella käytännöllinen ja kaunis laatta.

Onko teillä erikseen kesä- ja talviasusteet vai käytättekö samaa laukkua ympäri vuoden?

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo yhdistelmä, tykkään itsekin vaaleasta nahasta. :)

  Huomaan kyllä, että kesää kohden valkoinen tulee enemmän esiin myös itselläni. Ennen käytin valkoista nahkalaukkua aina kesäisin, mutta nykyään samoja laukkuja ympäri vuoden. Asusteet ja vaatteet kyllä "vaalenevat" ja huomaan, että syksyä kohden ne sitten tummuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia. Vaaleat sävyt on ihania kesällä, ehkä siksi kun Suomen kesän valo on vaan niin upea... Sama mulla, että syksyä kohden taas tummuu ja outoa on, että käytän eniten mustaa marras-joulukuussa kun on muutenkin niiiin mustaa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!