maanantai 4. toukokuuta 2015

Sisustusvieraissa: Kannustalon Rauhala, osa 2

Kierrokseni Mintun, Jussin, 4-vuotiaan Hertan ja Raimo-koiran kotona Kannustalon Rauhalassa jatkuu, nyt päästään yläkertaan! Vaikka alakerta oli tosi upea, niin itse tykkäsin jopa enemmän yläkerran pesämäisestä tunnelmasta, makuuhuoneiden vinoista katoista ja fiiliksestä ylipäätään.


Harmaa Furninovan sohva on tosi paljon mun mieleen, samoin kuin raidallinen matto. Tämä sohvanurkkaus kyllä oikein kutsuu käpertymään hyvän kirjan ääreen.

Tilaa riitti aulassa - kuten muuallakin kodissa! Harmittavasti vähän ylivalottui tuo kuva, portaikkoseinän kaunis, romanttinen kuviotapetti ei kunnolla erotu.


Aulan todellinen katseenvangitsija on vanha matka-arkku, joka on talon isännän Jussin iso-isoäidin Ameriikan-reissuilta peräisin (menihän oikein, Minttu?). Olisin voinut kuvailla arkun yksityskohtia loputtomiin. Kiva kontrasti muuten tuo vanha arkku ja taustalla näkyvä värikäs lastenhuone.


Lasten kuvasta tuli epätarkka, mutta siinä on niin ihana tunnelma, että on pakko julkaista. Pikku-T löysi tietenkin heti talouden ainoan auton, pinkin maasturin. Ja Hertta luki isona (vuoden vanhempana) tyttönä pikkumiehelle Muumi-kirjaa. Niin herttaista.


Minttu ja pikku-T tutkivat kirjaimia. T:llä on nyt ollut tosi iso kiinnostus päällä kirjaimiin ja lukemiseen, ollaan tavattu vanhaa Aapista iltaisin.


Pienen prinsessan huoneen katosta löytyy tietenkin asianmukainen valaisin.


Aulan yhteydessä on työhuone, voiko kauniimpaa enää kuvitella? Jotenkin oikein tuntee, miten luovuus lähtee täällä lentoon... ei ihme, että Minttu on niin mahtavan luova ja taitava tyyppi!


Eikä näköalassakaan ole varsinaisesti valittamista, ainakin on tilaa ajatuksille. Tässähän alkaa melkein jo itsekin haaveilla maalle muuttamisesta, apua sentään.


Me oltiin Pikku-T:n kanssa ihan huuli pyöreänä vessassa. "Siis me ei kyllä olla nähty näin isoa vessaa ikinä!" Joka naisen unelma-laittautumispaikka, siis tuon luonnonvalon määrä!


Vanhempien makuuhuone jatkoi talon romanttista tyyliä. Aika mahtavaa, että nuo vinotkin seinät on tapetoitu. Meillähän ei ole tällä hetkellä kodissa yhtään tapetoitua seinää (vanhassa oli kyllä) ja huomaan, että noissa tapeteissa on kyllä jotain kovin tunnelmallista ja viehättävää.



Vielä pari kaunista yksityiskohtaa yläkerrasta.


Iso kiitos, että sain tulla! Oli ihanaa kuvata muidenkin nurkkia ja voi miten paljon sainkaan inspiraatiota. Toivottavasti pystyin välittämään sitä myös teille.

Tätä lisää! Kenenkähän kaverin ottaisin seuraavaksi uhriksi?

4 kommenttia:

 1. Ihana talo, sekä ala- että yläkerta! Itse ihailen uusissa taloissa eniten juuri tuota tilaa ja valoa. Vaikka meilläkin on olkkarissa ikkunat lattiasta kattoon, vie matala huonekorkeus (ja tällä hetkellä monet materiaalivalinnat myös) osan tilan tunnusta. Ja tietysti uudissa taloissa toiminnallisuus on aivan eri luokkaa kuin näissä vanhoissa (voi miten vanhaksi tunnen itseni joka kerta hehkuttaessani tätä ;D).

  Tuo lastenhuoneen tapetti on aivan huikea, samoin tuo työhuone näyttää minustakin juuri sellaiselta luovuuden pesäpaikalta mitä itsekin kuvailit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, että nuo lattiasta-kattoon ikkunat on upeat. Meidän rivarissa on ihan kohtuukokoiset ikkunat, mut tietty niissä on sillen säästetty, ettei nyt sentään ihan koko olkkarin seinää ole raaskittu laittaa ikkunoiksi... perus.

   Poista
 2. Kaunis ja suuri koti! Tuo matkalaukku on kyllä varsinainen aarre! Upea!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!