keskiviikko 6. toukokuuta 2015

String Pocket lastenhuoneessa

String Pocket -hylly on bloggaajien suosiota nauttiva design-klassikko ja itsekin siitä pitkään haaveilin. Minä sain omani itse asiassa äitienpäivälahjaksi vuosi sitten. Ajatuksena oli ensin laittaa se keittiöön, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, mutta aika isoksi yllätyksekseni se sopikin kaikkein parhaiten pikku-T:n huoneeseen. 

Harmaata seinää vasten harmaa hylly näyttää mielestäni tosi hyvältä ja se on juuri sopivan kokoinen lapsen pienille aarteille. Olen ajatellut, että voisin hankkia vielä toisen tämän jatkoksi.


Hyllyssä majailee tällä hetkellä Lion King -pehmolelu, joka on matkamuisto minun au pair -ajoiltani Jenkeistä. Lisäksi sieltä löytyvät Palaset-säästönorsu, Pikku-T:n päiväkodissa tekemää "taidetta", pojan ensimmäset sandaalit (jotka ostettiin ekalta ulkomaanmatkalta Espanjasta aikoinaan), mieheni vanha valkoinen auto, pikku-T:n lahjaksi saama matkalaukku sekä Brion tyylikkäät kilpa-autot. Poitsun huoneen tehosteväriksi on valikoitunut oranssi ja se toistuu tässäkin. Pitäisi saada huonetta vähän sisustuksellisempaan kuntoon, jotta voisin esitellä sen kokonaisuudessaan täällä blogissa.

Nyt olen utelias: Löytyykö sinun kotoasi String Pocket -hylly? Minkä värinen? Missä käyttötarkoituksessa se on?

5 kommenttia:

 1. Tuo on aivan ihana hyllykkö, ja itsekin olen sitä himoinnut meille. Saa nähdä, josko sellaisen vielä saisi lahjaksi.
  Näyttää aivan upealta pikkuisen aarteet hyllyillä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Toivottavasti tosiaan saisit omasi myös lahjaksi, itse olin kyllä tosi yllättynyt kun mieheni tämän hoksasi hankkia.

   Poista
 2. Valkoinen String löytyy meiltä omakotitalomme keittiön seinältä. Toinen String pitäisi kotiutua näinä päivinä ja pääsee 13v. tytön huoneeseen ja valkoisena sekin.. Saa nyt sekä äiti että tytär tehdä omiin hyllyihinsä asetelmiaan. Mutta entäs mies ja poika?! Pitäisikö tilata vielä pari hyllyä lisää? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ehdottomasti miehelle ja pojallekin pitää olla omat! ;)

   Poista
 3. Bluehost is ultimately one of the best website hosting company with plans for all of your hosting needs.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!