sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Rakkatta ensi silmäyksellä: Valanti Taika

Olen huomannut, että usein silmä tottuu sisustustavaroihin ja huonekaluihin pikku hiljaa ja kun on nähnyt jonkun tuotteen blogikuvissa tai livenä useamman kerran, huomaa kiintyvänsä siihen ja alkavansa haaveilla siitä. Mutta joskus joku kolahtaa heti, on kuin rakkautta ensi silmäyksellä. 

Näin tämän Valannin Taika-ruokapöydän kuvan Vepsäläisen Instagramissa ja se pysäytti. Harvemmin käy niin, että alan googlettaa hintoja ja lisätietoja heti, mutta tämän kohdalla oli pakko, vaikka oli arkiaamu ja kiire töihin. Pöytä vain on sanalla sanoen upea! Valitettavasti en löytänyt tästä uutuudesta enempää kuvia, mutta pöytää saa useammassa värissä ja koossa. Minua viehättävät tuo siro muoto ja mustat yksityskohdat suuresti.


Meillähän on tällä hetkellä Ikean jatkettava Bjursta-ruokapöytä, joka on oikein hyvä. Kuitenkin se hankittiin hieman väliaikaisratkaisuksi ja jonkinasteisena kompromissina viime kesänä pitkään haaveilemani, mutta laatuongelmien takia palautetun Artekin pöydän tilalle. Ajatuksena, että jos jossain vaiheessa tulee joku pöytä vastaan, joka todella kolahtaa, niin ikealainen saa mennä hyvällä omallatunnolla vaihtoon.

Ikean pöytä on ei-jatkettuna 175 cm pitkä, joten sopii meille arkikäyttöön hyvin. Lisäksi olen ollut enemmän kuin tyytyväinen sen laatuun. Helppo pitää puhtaana ja pysyy siistinä kovassakin käytössä. Niinpä uskon, että se on seuranamme vielä pitkään. Mutta joskus tulevaisuudessa hankin vielä isomman, ainakin kaksimetrisen pöydän ja uskon, että silloin Valannin Taika on hyvin varteenotettava vaihtoehto.

Kuva lainattu täältä. 

6 kommenttia:

 1. Onpahan muuten upea pöytä! Meillä myös uusi pöytä etsinnässä (tällä hetkellä korkeakiiltoinen valkoinen pöytä, joka ei enää iske yhtään) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeakiiltoinen on varmaan sellainen, että siinä näkyy kaikki pöly ja lika tosi helposti...?

   Poista
 2. Onpa muuten todellakin kaunis pöytä! En ollutkaan vielä törmännyt tähän ihanuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ilmeisesti tosi-tosi uusi kun kuviakaan ei löydy netin syövereistä. :)

   Poista
 3. Tuohan on ihana pöytä! Meille on etsitty uutta pöytää jo puoli vuotta, mutta ei se niin vaan löydy. Tila rajaa vaihtoehtoja ja oma maku..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos sain tuotua inspiraatiota. Pöydän hankkiminen ei ole kyllä ihan helppo juttu. Niin hallitseva huonekalu kuitenkin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!