lauantai 30. toukokuuta 2015

Muuto Visu sled base

Yläkerran työpisteellä näyttää vähän erilaiselta, sillä DSW-tuolin paikalle on tullut Muuton harmaa Visu-tuoli kelkkajaloilla. Kokonaisuus laivapöydän kanssa on aiempaa raikkaampi ja harmaa väri aika lailla täydellisesti tuohon.

 
Miten tämä tuoli päätyi meille? Projekti "uudet ruokapöydän tuolit" on ollut vaiheikas. Aluksi tilasin kaksi tuolia ja kun olin niiden malliin ja väriin tyytyväinen, tilasin loput neljä. Halusin kuitenkin vähän kikkailla tuolien jalkojen kanssa ja sekoitella eri jalkamalleja. Lopputuloksena oli se, että lopuista neljästä tuolistani kaksi kappaletta (eli kelkkajalkaiset) osoittautuivat pari senttiä muita matalammiksi. 

Halusin vaihtaa tuolit, mutta moinen ei kuulunutkaan jälleenmyyjän palveluihin. Lopulta päädyimme kompromissiin Sisustus ID:n kanssa - minä ostin toisen kelkkajalkaisista tuoleista ja sain palauttaa toisen. Ja tilasin vielä tilalle kaksi putkijalkaista, joista tuli viimein tällä viikolla saapumisilmoitus. Eli kunhan ehdin tuolit hakea, niin vihdoin tämä projekti on valmis!

Vaikka tämä tuolien hankinta on ollut piiiiiitkä ja vaiheikas prosessi, niin nyt olen ihan tyytyväinen tähän ratkaisuun. Olenhan alun perin (vuosia sitten) iskenyt silmäni nimenomaan tähän kelkkajalkaiseen malliin ja nyt meillä on sitten yksi sellainenkin. Kaunis design-tuoli löytää ihan varmasti paikkansa aina jostain, se on varmaa.

Ah, se olisi viikonloppu käsillä ja aurinko paistaa! Tänään ohjelmassa on tyhjän jääkaapin täyttämistä, siivoilua, BodyPump ja iltapäivällä pikku-T:n synttärit vol 2. Yhtään ylioppilasjuhlia ei tänä vuonna omalle kohdalle sattunut. Muistan vielä niin hyvin oman lakkiaispäiväni tunnelman, se oli upea juhla.

Paljon onnea kaikille uusille ylioppilaille ja muille valmistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!