perjantai 15. toukokuuta 2015

Kaunein ruukku ikinä


Äitiys on ihmeellistä. Miten sykähdyttävää voi olla seurata oman lapsen kehitystä ja pakahtua ylpeydestä kun hän oppii jotain niinkin tavallista kuin kirjaimia tai laulujen sanoja - tai pitämään maalipensseliä kädessään. Ymmärrän nykyään paremmin omaakin äitiäni, joka on aina kehunut meitä tyttöjä niin lahjakkaiksi ja ties mitä kaikkea. Äiti nyt vain katselee omia lapsiaan niiden vaaleanpunaisten lasien läpi.


Pikku-T:n äitienpäivälahja oli todella hellyyttävä. Päiväkodissa maalattu ruukku on tietysti minun mielestäni kaunein ruukku koko maailmassa ja sieltä puskee pari vihreää oksaakin. Aww. Ja tämähän paljastettiin minulle jo neljä päivää ennen äitienpäivää, suurella ylpeydellä. Ja syystäkin, aika lailla tuoretta ja lupaavaa suomalaista designia. ;)

Tästä ruukusta en luovu ikinä. Ettäs tiedätte.

6 kommenttia:

 1. Awww, ihana <3 Siinä on niin aidon huoleton henki, selkeästi lupaava graafikonalku ;D Hauskaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa näkyy nimenomaan huolettomuus ja luulenpa, että on tainnut olla kiire rakkaiden autoleikkienkin pariin. Hieno lopputulos kuitenkin. ;) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Nää on kyllä niitä aarteita, joista ei luovuta, vaikka ei ihan justiinsa muun sisustuksen värimaailmaan istuisikaan. ;D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!