maanantai 18. toukokuuta 2015

Inspiraatio: Ajaton koti

Alvhemin sivuilta löytyi asunto, jonka kuvat tallensin omaan inspiraatiokansiooni saman tien. Tässä kodissa on todella kaunis, levollinen ja ajaton tunnelma. Pidän erityisesti vaaleista sävyistä, taiteesta seinillä ja sellaisesta fiiliksestä, ettei tämä ole pelkästään stailattu myyntikohde, vaan oikea koti. Koti, jossa on jotain vanhaa, jotain uutta, kerroksellisuutta, persoonallisuutta. Ei vain tällä hetkellä pinnalla olevia trendituotteita.

Ja tietysti tuo vanha talo tarjoaa suurine huoneineen upeat puitteet tälle kaikelle. Vaikka itse tykkään asua uudessa talossa, niin tunnelmaa ei kyllä kovin helposti saa tälle tasolle. Huomaan myöskin, että kaksitasoisessa kodissa asujana kiinnitän erityistä huomiota näihin huoneesta toiseen -näkymiin, joita meillä on vähemmän. Ainahan sitä ihailee jotain, mitä itsellä ei ole, vai mitä? ;)Itse pidän vähän pelkistetymmästä ja modernimmasta tyylistä, mutta tässä kodissa on jotain tosi valloittavaa ja sellaista tunnelmaa, jota itsekin meille haluaisin. Kaikki kohteen kuvat voi käydä katsomassa täältä.

Mitä pidätte tästä kodista?

8 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä! Upean tunnelmallista, vaikkei tyyli ominta olekaan. Ruotsalaiset tuntuvat saavan tiloihin tunnelmaa ja sielukkuutta, siinä missä meidän kämpät näyttävät vain kalustetuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mutta nyt kun mietin asiaa, niin näissä kuvissa ei ole siivottu kaikkea pientä turhaa tavaraa pois. Vaikkapa keittiössä minä olisin heti putsannut kaikki tasot tyhjiksi ja työhuoneessa siivonnut pinot pois porrasjakkaralta jne.

   Poista
 2. Valoisa, avara, kaunis koti. Ihanat ikkunat/ikkunapenkit. Lattiakin on kaunis, vaikka nykyään haaveilen enemmänkin vaaleasta/valkoisesta lattiasta. Tässä olisi just sellainen koti minkä haluaisin, jos haluaisin kerrostalokodin. Mutta haaveillahan saa. :) Nimim. katsellut tässä just rintamamiestaloa etuovesta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, totta. Valkoinen lattiakin on kyllä kaunis! En minäkäään kerrostalossa haluaisi ainakaan juuri nyt asua. Kuinkas tosissasi olet sitä rintamamiestaloa katsellut?

   Poista
  2. Silleen puolitosissani. ;) Alkaa tila loppua tässä rt-kolmiossa, joten kodin vaihto on edessä jossain vaiheessa, kun tytöt kasvaat. En tiedä oltaisiinko okt-asujia, mutta aina välillä ajatus vanhasta talosta pulpahtaa pintaan. Toisaalta ollaan jo kertaalleen päätetty, että rivari on meiän juttu. Saa nähdä. :)

   Poista
  3. Rintamamiestalot ovat kyllä ihania, niissä on sitä jotain! Go for it :)

   Poista
 3. Pidän myös vaaleista lattioista kuten ylempi, vaikka muuten en ole kauhea valkoisen sisustuksen ystävä. Rakastan kuitenkin noita uuneja!

  Näin hiljattain Alison Pillin jossain elokuvassa ja pohdiskelin, että ketä näyttelijä oikein muistuttaa, kunnes välähti, että sinähän se olet. Toki tunnen ulkonäkösi vain blogissa vilahdelleista kuvista, mutta silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googletin Alison Pillin (ihan uusi tuttavuus minulle) ja kyllä hänessä varmasti jotain samoja piirteitä tosiaankin on. Heh, hauska mielleyhtymä. Aiemmin mua on sanottu Saija Lentosen näköiseksi, joku on jotain yhtäläisyyksiä löytänyt myös Reese Witherspoonista, ainakin silloin kun hänellä oli polkkatukka.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!