tiistai 11. syyskuuta 2012

Lahjaksi saatua

Meillä näyttäisi aika erilaiselta ilman lahjaksi saatuja juttuja sisustuksessa. Monia kauniita ja käyttökelpoisia esineitä, joilla on paljon tunnearvoa ja jotka luovat mielestäni juuri sitä oikeaa kodin tunnelmaa. Vai mitä sanotte?


Lahjaksi on saatu Block-valaisin ja molemmat Pentikin pallolamput, pehmein ja mukavin torkkupeittoni, ainut omistamani design-huonekalu, suosikkilautanen, kivat taulut, Dream big -kyltti, korurasia, kynttilälyhty... eivätkä läheskään kaikki edes päässeet tähän kollaasiin mukaan. Sisustuslahjat ovat siitä kivoja, että ne kestävät aikaa. Ylioppilaslahjaksi saadut Aalto-vaasit ja Hackmanin aterimet ovat edelleenkin päivittäisessä käytössä, lahjarahoilla ostettu farkkuhame ei puolestaan ole ollut päällä moneen, moneen vuoteen (kylläkin tunnesyistä edelleen tallella). 

Onko teillä muilla sisustuksessa lahjaksi saatuja tavaroita vai onko kaikki itse hankittua?

2 kommenttia:

  1. Mekin saatiin kihlajaislahjaksi aikanaan tuo Block-lamppu :) Melkein kaikki astiat ja lakanat on vuosien saatossa saatu lahjoina, samoin kuin lukuisa määrä kynttilänjalkoja ja muuta kaunista pientavaraa. Ja niin- myös meidän torkkupeitto on lahja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me saatiin Block puolestaan häälahjaksi, ja on kyllä tosi mieluisa molemmille! :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!