perjantai 7. syyskuuta 2012

Palasia keittiöstä

Tässäpä pieniä syyspalasia meidän keittiöstä. Ostin itselleni eilen ihan tavallisella kauppareissulla kukkia tsempiksi univelkaisessa arjessa jaksamiseen. Ne ovat niin kauniin värisiä! Tavallisista paikoista kuten keittiöstä löytyy muuten yllättävän helposti pientä kivaa kuvattavaa kun ottaa kameran käteen ja alkaa katsella paikkoja sillä silmällä. Hauska keittiöpyyhe, tyylikäs leikkuulauta, tuliaiskahvipurkki, piristävä magneetti...


Tämän puolivuotiaan blogini perustaminen on ollut yksi vuoden parhaista päätöksistä, onneksi uskalsin. Olen innostunut kuvaamaan arkea aiempaa enemmän ja löytämään kauniita yksityiskohtia ympäriltäni. Kirjoittaminen on aina ollut minulle tosi mieleistä ja tämä lähes päivittäinen pikku naputteluhetki on muodostunut varsinaiseksi luksusajaksi itselle. Kiitos teille kaikille kivoille lukijoille ja kommentoijille!

Erityiskiitos Siivouspäivä -postaukseen vinkanneille, arvatkaapas kuka on täällä jynssännyt paikkoja, muun muassa täällä keittiössä, ihan fiiliksissä Universal Stonella... Hyvää tavaraa, suosittelen. Moni pinttyneen likainen kohta on puhdistunut helposti ja vieläpä myrkyttömästi ja ympäristöystävällisesti. :)

6 kommenttia:

 1. Blogisi on henkireikä itsellesi ja ilopilkku lukijalle. Tykkään tosi paljon kuvistasi ja jutuistasi!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että puhdasta tulee! :) Sun blogi on kyllä mukavan elämänmakuinen kauniilla kuvilla höystettynä, jatka samaan malliin. Mistä oot hankkinut tuon kivan tuttipurkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulpu! Tuttipurkki on saatu lahjaksi siskolta, se on kyllä mainio. Koristekäytössä tosin vain kun meidän poitsu ei ymmärrä tutin päälle yhtään mitään.

   Poista
 3. Kiva, että Universal Stone on toiminut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä vielä, on kyllä toiminut hyvin. Ja olen ehtinyt suositella sitä jo muillekin! Olen mm. saanut tummentuneet ikkunanpielet ihan hohtavan valkoisiksi helposti, näyttää niin paljon paremmalta nyt!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!