maanantai 24. syyskuuta 2012

Tyyli-idoli: Reese

En mitenkään kovin aktiivisesti seuraa julkkisten pukeutumista, mutta jostain syyystä Reese Witherspoon on sellainen nainen, jonka asuihin ja tyyliin tulee kiinnitettyä usein huomiota. Reesellä on mielestäni kivan raikas ja casual tyyli. Hän näyttää aina tyttömäiseltä, sporttiselta ja jotenkin kovin positiiviselta. Reeselle sopii hyvin rento farkkutyyli sekä lyhyet helmat, joita hänellä näkeekin usein. Sininen ja maanläheiset sävyt tuntuvat olevan hänen suosikkejaan, mutta myös kirkkaita värejä näkyy hänen päällään jonkin verran. Superrikkaalla näyttelijättärellä on varmasti valtava kasa merkkivaatteita, mutta hänen pukeutumisessaan ei yleensä logoja näy. Itsekin olen enemmän sitä logotonta koulukuntaa - oloni olisi tosi outo, jos kaulassani olisi vaikkapa joku helposti luksusbrändiksi tunnistettava huivi. 

Reese on vaalea ja pienikokoinen, kuten minäkin. Siksi hänen tyyliään on kiva seurata, koska siitä voi saada ideoita omaankin pukeutumiseen. Näitä kuvia katsellessa huomaan, että Reeselle sopivat vaaleat sävyt paljon tummia paremmin, varmaan pitää paikkansa myös minun kohdallani.


Juhlatyylissäänkin Reese on raikas, hänellä ei nähdä valtavia kampauksia tai vahvaa meikkiä. Mielestäni hän onnistuu silti näyttämään upealta ja juhlavalta. Sininen sopii kyllä hänelle erityisen hyvin, suosikkini alla olevista on tuo raskausajan juhlapuku. Tuon sävyisen iltapuvun omistaisin mielelläni itsekin! Täytyykin pitää mielessä, minulla ei ole yhtään iltapukua, mutta aina joskus tuntuu, että sellainen olisi hyvä omistaa kaiken varalta jossain ajattomassa, klassisessa mallissa. Teetin hääpukuni Thaimaassa ja se onnistui hyvin, joten olen ajatellut, että seuraavalla kaukoreissulla voisin teettää juhlapuvun.


Kenen julkkiksen tyylistä te pidätte?kuvat Googlen kuvahausta

6 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kiva tyyli ja ihan sun näköinen, ettäs tiedät! Olet bongannut just itsellesi sopivan tyyli-ikonin.
  Suomalaisista ikivireä Katri-Helena on aina elegantti. Hänellä harvoin näkee tyylimokia. Siis sopii aikuiselle, ei sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tiedän, olen vähän Reesen näköinen muutenkin. ;) Mutta hei, tutkitusti ihmiset kiinnittävät huomiota itsensä näköisiin ihmisiin, niin hassua kuin se onkin. Katri Helenan näköiseksikin mua on joskus sanottu, huh huh. Hän on kyllä minustakin aina tyylikäs!

   Poista
 2. Olen myöskin aina pitänyt Reeseä tosi kauniina. Rento mutta asiallinen tyyli, suloista, rohkeaakin mutta varman päälle ilman ylilyöntejä. Valitseekohan itse asunsa vai stylisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin mietin! Pikagoogeltuksella löysin hänen stylistinsa nimen, Leslie Fremar. Eli ei ainakaan kaikkia asuja valitse itse.

   Poista
 3. Reese on kyllä ihanan raikas aina! Itse tykkään erityisesti upean persoonallisesta Diane Krugerista ja jotenkin niin luonnollisen kauniista Blake Livelystä (Blake ei muuten kuulemani mukaan käytä stylistiä), jonka lisäksi on kyllä "pakko" ihailla Olivia Palermon taituruutta. Esimerkiksi tämmöisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan kiinnittänyt huomiota Diane Krugerin tyyliin, mutta nyt googletin ja voi että, onpas kiva! Kiitos vinkistä. Olivia Palermoon taas ei voi mitenkään olla törmäämättä. ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!