keskiviikko 10. lokakuuta 2012

KORRES x 2

Karkkipäivä-blogia kirjoittava ystäväni Sanni julkaisi viime viikolla todella inspiroivan jutun vierailustaan Korresilla Ateenassa. Samana päivänä sähköpostiini oli tullut 10 euron alekoodi Sokoksen verkkokauppaan. Arvatkaapas pystyinkö vastustamaan kiusausta? Pari Korresin tuotetta oli ihan pakko tilata! Olen pitkään halunnut kokeilla tätä merkkiä, koska pakkaukset näyttävät niin houkuttelevilta ja pidän heidän filosofiastaan, mutta olen usein hieman saamaton (ja pihi) kosmetiikkakokeilujen kanssa - ostan lähes aina jotain tuttua hyväksi havaittua uudelleen ja uudelleen.

Tällä kertaa kokeilu kuitenkin kannatti, sillä löysin itselleni uuden luottotuotteen! KORRES 3 in 1 Cleansing Emulsion on nimittäin aivan ihanaa tavaraa. Tuotteessa on hellävarainen, kermainen koostumus, mutta se puhdistaa silti tehokkaan oloisesti. Tuoksu on raikas, miellyttävä ja hieman ylellinenkin - pakkauksessa ei taidettu mainita mitään mantelista, mutta se minulle tuosta tuoksusta tulee hieman mieleen. Ja tällä lähtee moitteettomasti myös ainakin arjen kevyt silmämeikki, johon itselläni kuuluu helmiäisluomiväri, kynärajaukset sekä ripsiväri. Ihan huippua, ettei tarvitse läträtä silmämeikinpoistoaineella erikseen joka ilta tai varoa kasvoja pestessä silmänympärysihoa. Vai olenko ainoa, joka ei oikein jaksaisi noudattaa ohjeita silmänympärysten välttelystä päivittäisten puhdistustuotteiden kohdalla? Silti haluaisin kohdella herkkää ja kovaa vauhtia rypistyvää silmänympärysihoani hyvin. Kiireinen ja/tai väsynyt kiittää, sillä erillistä kasvovettäkään ei tarvita. Tätä ostan varmasti uudelleenkin!

Sen sijaan toinen tilaamani tuote ei vastannut odotuksia. KORRES Yoghurt Moisturizing Cream jostain syystä kihelmöi häiritsevästi ihollani kun levitän sen, tuote ei siis ole niin hellävarainen kuin haluaisin. Lisäksi tuoksu on varsin tunkkainen ja jää iholle pitkäksi aikaa, vaikka jugurttivoiteelta voisi odottaa raikkautta. Avattava purnukkakin on vähän epäkäytännöllinen ja epähygieeninen verrattuna tuubiin tai pumppupulloon, vaikka sinänsä kyllä ihan tyylikäs ja simppeli design miellyttää.


Olen tilannut kosmetiikkaa muutaman kerran aiemminkin Sokoksen kauneuden verkkokaupasta ja toimitus on aina ollut supernopea: seuraavana päivänä paketti on ollut noudettavissa postista. Nyt huomasin, että valikoima on laajentunut myös kodin tuotteisiin, huippujuttu! Kun ruudulle vielä napsahti tarjous "Tilaa mikä tahansa kodin tuote, saat Kivi-tuikkulyhdyn kaupan päälle", niin klikkasin tietysti jotain kivaa kotiinkin. Kyseessä on seinään kiinnitettävä tuote, joten saatatte joutua odottelemaan esittelyä hetken - kuten ennenkin joskus mainitsin, niin virallinen kiinnitysvastaavani, jota myös aviomieheksi kutsutaan, ei aina innostu näistä projekteista ihan heti. ;)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä, laitetaan korvan taakse! Minkä hintainen tuo Emulsio oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalihinnalla 23,50. Riittoisuudesta en oikein osaa vielä sanoa mitään.

   Poista
 2. Hei hei,

  blogissani on tunnustus sinulle!

  http://siskoliina.blogspot.fi/2012/10/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!