maanantai 8. lokakuuta 2012

Sisustusvieraissa: Ihana puutalokaksio

Nyt pääsette ihailemaan todella kaunista ja viihtyisää kotia, nimittäin sain luvan kuvata siskoni tunnelmallisen puutaloasunnon sisustusta tänne blogiini! Vaikka tyyli on runsaampi ja paljon värikylläisempi kuin omassa kodissani, niin viihtyisin täälläkin mainiosti, todella kotoisaa. Olohuoneen punainen seinä ja keittiön kelta-oranssi värimaailma ovat upean lämpöiset ja toistivat juuri nyt ikkunoista näkyviä syksyn sävyjä kauniisti. Vai mitä sanotte?


Yllä oleva sydänkoriste ja punainen seinä on  tosiaan olohuoneesta, mutta toiseen suuntaan katsottuna huone on hyvinkin vaalea ja harmoninen värimaailmaltaan. Pahoittelen epätarkkaa kuvaa, minulla oli kamerassa yksi asetus pielessä ja valitettavasti osa kuvista jäi rakeisiksi. Kyllä tästä silti olohuoneen tunnelma välittyy. 

Siskoni asunnossa on muuten aivan erityisen kauniit ikkunat ja verhotangot. Meillä kun on sellaiset kamalat leveät verholaudat, joita ei olla lähdetty poistamaan, koska se olisi todella työläs projekti seinien uusimisineen yms. Mutta sellaisia ei kyllä varmasti tulla näkemään seuraavassa kodissani!Makuuhuoneen puolella tyyli on pehmeän romanttinen ja värimaailma hyvin rauhallinen, kontrasti muuhun asuntoon on merkittävä. Makuuhuone on pyhitetty nukkumiselle ja pukeutumiselle, joten vaaleus ja rauhallisuus toimii siellä täydellisesti. Upean tilava makuuhuone muuten!


Vanha "kultatuoli" on mummultamme saatu ja siihen liittyy paljon lapsuusmuistoja. Mummulassa oli nimittäin yksi huone, joka oli täynnä tuollaisia vanhoja huonekaluja ja sinne ei lapsilla ollut asiaa. Muistan, että kävimme siellä kultahuoneessa salaa kurkkimassa, huoneen tunnelma oli todella mystinen. En kyllä ikinä nähnyt, että kukaan aikuisistakaan olisi tuossa huoneessa oleskellut. 


Tuo koti oli täynnä kiinnostavia yksityiskohtia, täytyy ehdottomasti palata niitä vielä kuvailemaan ja tehdä tähän postaukseen kakkososa. :)

2 kommenttia:

  1. Koti kuin karamelli, ihana! Ehkäpä pitäis itsekin uskaltaa käyttää värejä vähän rohkeammin. Tästä kyllä sai inspiraatiota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös saanutkin? :) Minusta tässä asunnossa on nimenomaan käytetty värejä ja muotoja rohkeasti ja lopputulos on tosi kiva.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!