tiistai 2. lokakuuta 2012

Kuplat

Yki Nummen Kuplat-kattovalaisin on nyt päässyt omalle paikalleen ruokapöydän yläpuolelle. Olen tosi tyytyväinen siihen, sopii meille mielestäni oikein hyvin. Valaisimessa on tärkeintä tietysti kaunis valo ja sitä tämä kyllä tarjoaa, saatiin siis merkittävä parannus edelliseen valaisimeen verrattuna. Leveä alareuna varmistaa, ettei pöydän ääressä istuvaa häikäise yhtään, vaikka valo suuntautuukin suoraan alaspäin. Toisaalta Kuplat antaa myös yleisvaloa, koska läpinäkyvä akryylikupu päästää valoa hyvin läpi ympärilleen. Näitähän on saatavana eri värisillä kuvuilla, mutta minusta tämä kirkas on ehdottomasti kivoin.

Mieheni kommentti: Tulee mieleen joku seitkytluvun mikrokupu, mut silti se on kyllä tosi hieno!


Alimmassa kuvassa näkyy kuvakulmaa, jota en ole aiemmin juuri täällä blogissa esitellyt - nimittäin pala meidän keittiötä. Tuollainen kaikenkaikkiaan tavallinen vaalea keittiö, jossa ainut minua miellyttävä juttu on välitilan harmaan laatan sävy, se on oikeasti tosi nätti. Muuten tekisi kovasti mieli laittaa koko keittiö uusiksi ja olenkin kerännyt koneelle vinon pinon inspiraatiokuvia kauniista ja toimivista pikkukeittiöistä. Kaunis puunsävyinen taso, integroidut kodinkoneet, hyvä valaistus (bye bye loisteputket)... Mutta enpä tiedä - olemme jo monta kertaa päättäneet, että tähän asuntoon ei keittiöremonttia tehdä vaan se kaunis toiveiden mukainen keittiö toteutetaan sitten seuraavaan kotiin.


P.S. Damn you järjestelmäkamera, pokkarilla otetussa kuvassa ei varmasti olisi tuolla tavalla näkynyt pöly kuin ylimmässä otoksessa. Aika nopeasti muuten kerää näkyvän pölykerroksen tuo akryylikupu itseensä, onneksi mikrokuituliina on olemassa.

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi hieno valaisin ja näyttää antavan kauniin yleisvalon. Näin lokakuussa valaisin pääsee oikeuksiinsa. Tämä on kyllä varmasti hyvännäköinen myös pimeänä. Hyvä valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä taisi olla tosiaan hyvä valinta, koska se tekee mieli pitää päällä koko ajan pimeyttä karkottamassa. Entinen keittiön valaisin päätyi toiseen makuuhuoneeseen ja sopii sinne hyvin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!