lauantai 6. lokakuuta 2012

Sassoon smooth drape

Lauantaiaamuterveiset kolmannen kahvikupin ääreltä! Me ollaan piakkoin (jahka kahvi vaikuttaa toivotulla tavalla ja toimerrun pakkailuun) lähdössä ajelemaan Vaasaan päin siskoa ja kavereita moikkaamaan, mutta ajattelin tulla vielä käymään täällä blogin puolella suosittelemassa hyvää tuotetta muillekin pörröpäille. 

Nimittäin aiemmin mainitsemani hiustenlähdön lisäksi olen viimeiset pari kuukautta saanut kärsiä todella takkuuntuvasta tukasta. Hiuslaatuni on normaalistikin melko takkuuntuva ja olen suosinut silottavia tuotteita (esim. Sebastian Potion 9 kuuluu suosikkeihini), mutta nyt se on sitä potenssiin kymmenen. Lyhyestä mitasta huolimatta suihkun jälkeen latva on yhtä pörröistä kökköä. Olen kyllä todella ihmeissäni, miten hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa hiukseen tyvestä latvaan saakka, vieläpä kun hius on käsiteltyä! Raskausaikana nimittäin latva oli normaalia siloisempi eikä hius takkuuntunut normaalilla tavalla, nyt taas päinvastoin. Hiuksenhan pitäisi olla kuollutta ainetta...?


Oli miten oli, pyysin apua kampaajaltani (joka myönsi, että juu, muutosta hiuslaadussa on tosiaan tapahtunut) ja hän suositteli minulle tätä Vidal Sassoon smooth drape jätettävää hoitoainetta. Putilo oli aika kallis, kolmenkympin tienoilla, mutta mitäpä sitä ei nainen epätoivoisena maksaisi. Tuote on ohutta, melkein litkua koostumukseltaan. Hieron sitä noin teelusikallisen verran ensin kämmeniin ja sitten lätkin kädet takkukökköihin. Ja toimii, saan selvitettyä tukan ilman mitään vastalauseita! Tässä on myös ihanan hienostunut tuoksu. Tukea muotoiluun tästä ei saa, mutta tuote silottaa hiuksen pintaa ja sisältää lämpösuojan. Plussaa vielä kauniista putilosta, sopii sisustukseen, vaikka en mä tätä yllättäen olkkarissa kuitenkaan säilytä. ;)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä aineelta. :) Oliko sulla jo Tangle Teezer käytössä, selviää takut helposti ja hiusystävällisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa sitä mulla ei ole, voiskin laittaa ostoslistalle.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!