torstai 25. lokakuuta 2012

Vaaleaa haaleaa

Tänään oli ensimmäinen sellainen pakkasaamu, että maisema oli ihan vaaleanhaalean usvainen, kuuraa nurmikoilla ja maahan pudonneiden lehtien päällä. Aika kaunista! Minusta syksyllä pakkasten tulo on aina jollain tavalla ihanaa, tänään aionkin pukeutua ensimmäistä kertaa villakangastakkiin ja villapipoon. Hain harmaan lemppari-villakangastakkini varastosta tuossa joku päivä ja huomasin sen olevan tosi ryppyinen helmasta, olen näköjään laittanut sen aika huolimattomasti pukupussiin. Toivottavasti se siitä oikenisi itsellään, vai onko teillä jotain vinkkejä millä kangasta voisi kotikonstein yrittää silotella?


Nämä pari kuvaa meiltä ovat eiliseltä, mutta sopivat tämän päivän tunnelmaan aika hyvin. Oranssit tehosteet ovat saaneet siirtyä syrjään hetkeksi ja pikku hiljaa voisi alkaa laittaa jotain pientä jouluista esille. En ole varsinaisesti mikään joulukoristeihminen, mutta ainakin jotain kauniita, ehkä kullansävyisiä, palloja voisi sujauttaa maljakkoon ja niitä valosarjoja tietenkin... Vietämme joulua varmaan pääasiassa reissun päällä (mummuloissa), mutta kyllä silti jotain kivaa pientä sesonkijuttua omaankin kotiin haluan.

Oletteko te jo miettineet kodin jouluilmettä?

4 kommenttia:

 1. Kaunista haaleaa! Meillä on tänään ollut hyvin saman väristä täällä. Pakkanen tekee ilmasta kauniin sävyisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! Tänä aamuna maakin oli valkoinen, talvinen valo on kaunista.

   Poista
 2. Vielä eilen täällä oli aurinkoinen syyspäivä ja talventulosta ei tietoakaan, mutta nyt heräsin aamulla siihen että maa olikin ihan valkoinen lumesta :) Lapsi kun huomasi lumentulon, on kokoajan nenä kiinni ikkunassa! Me ostettiin viime vuonna ensimmäiset joulukoristeet ja vietettiin (myös) omaa joulua, tänä vuonna varmaan sama juttu. Tänä vuonna olisi tarkoitus ostaa ainakin lyhty tuohon kuistille... ja varmaan jotain muutakin pientä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, varmasti hauskaa lähteä nyt ulkoilemaan tytön kanssa lumiseen maisemaan. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!