maanantai 25. helmikuuta 2013

Valoilmiö

Täällä Tampereella alkoi tänään koululaisten lomaviikko - ja missä säässä! Tosi paljon oli päivällä ulkoilijoita liikkeellä kun me käytiin tekemässä pitkä lenkki rattaiden kanssa. Mulla jäi oikein auringon tuoksu iholle. Kyllä se kesä sieltä tulee!


T:llä oli ekaa kertaa päässä ikiomat aurinkolasit, jotka anoppi halusi sponsoroida hänelle - ja hyvä hankinta ne ovatkin. Lasit ovat Cebe-merkkiset. Ehkä hiukan isot ne ovat, mutta kuitenkin sopivimman kokoiset mitä äkkiseltään löysin ja tuo valkoinen väri on ihan mahtava. Vastaantulijat hymyilivät meille aika leveästi. :) Perjantaina ostettu PoPin pipokin on herkku, kyllä se niin on että väriä kaipaa lapselle näin kevään korvilla! Ihan tarpeeksi on tullut katseltua sitä äitiyspakkauksen beigeä toppahaalaria. 

Nuo mun omat D&G:t ovat jo lähemmäs seitsemän vuotta vanhat ja tykkään niistä tosi kovasti. Mitään muita aurinkolaseja mulla ei olekaan, vaikka käytän aina aurinkoisella kelillä arskoja. Voitte siis uskoa, että mulla on noiden lasien rajat naamassa loppukesästä viimeistään. Ray Banin perus Aviatorit vähän houkuttelis toiseksi pariksi, ne olisivat vähän eri tyylinen ja sirompi vaihtoehto, voisi vaihdella joskus laseja. Kuinka monet arskat teillä muuten on? Ja käyttääkö lapsenne aurinkolaseja?

Aurinkoista maanantain jatkoa!

10 kommenttia:

  1. Julbot kaikilla kolmella ja leikeissä marketista/h&mltä yms niitä 5e laseja :) tytöillä voi kätevästi kierrättää nuo lasitkin niin ei paljoa per vuosi jää hintaa.
    Minä hukkaa ja rikon laseja ihan liikaa, mulla on kai neljät. Aviatorin mallisia tummina ja ruskeina ja parit muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, noi Julbothan olis varmaan olleetkin hyvä hankinta. En yhtään ottanut selvää etukäteen. No, kaipa nää Cebetkin ihan asiansa ajaa.

      Poista
  2. Ihania aurinkoisia kuvia! Tytöllä on aurinkolasit, joita hän on 2-3 vuotiaana vähän huonosti suotunut pitämään. Silmät kuulema tarvitsevat aurinkoa ;) Kyllä ne on kirkkailla keväthangilla kuitenkin tärkeät olla ja niistä aina neuvotellaan. Kesällä neidillä on ollut sitten lierillinen kesähattu, joka myös suojaa silmiä. Itsellä on yhdet Ray Banit, jotka on tällä hetkellä hukassa! Jossain kotona ne on, mutta missä...? Ei ole ollut tarvetta niille ainakaan 4 kuukauteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän tytöllä on kyllä sana hallussa ja hyvät perustelut kaikkeen. :) Lierihattu on kesällä kyllä hyvä olla, mä vähän ajattelin että voisin hankkia sellaisen pojalle kans. Muistan joskus nähneeni sellaisia denim-kankaisia, ne oli kivoja.

      Poista
  3. Oi, onpas suloinen tuo Popin pipo! Aurinkolasit on kyllä kevättalvella tarpeen, niin lapsilla kuin aikuisillakin. Nyt tyttö haluaa jo innoissaan laittaa ne päällensä, kun huomaa että äiti ja iskäkin käyttävät :) Mä jouduin viime kesänä ostaan itselleni uudet aurinkolasit, kun tyttö rikkoi sangat vanhoista laseistani siten, että niitä ei saanut enää korjattua. Sen jälkeen aina välillä on muutama ylimääräinen sydämentykytys tullut, kun huomaan että pienet sormet lähestyvät matalalle tasolle unohtuneita laseja.. No nykyisin muistan jo aika hyvin laittaa omat tavarat ylähyllylle turvaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, mallioppiminen siis toimii tässäkin asiassa. T:n mielestä oli muuten tosi hauskaa kun mä laitoin aurinkolasit päähäni. Ajattelin, että saattaisi säikähtää, mutta ei ollenkaan! Ja kyllä noita tuhoutumisia väkisinkin tulee pienen lapsen kanssa - on ne sitten aurinkolasit tai jotain muuta. Meillähän meni sohvaan kuuluva vaalea rahi pilalle kun maitopullo kaatui siihen.

      Poista
  4. Aivan ihana ilma kyllä tänään! Meillä myös ekaa kertaa aurinkolasit pikkuneidillä, taisi pieni olla vähän ihmeissään - ja äidin laseista myös. :)Meillä on esikoisen vanhat Julbot ja esikoisella on Bluepoint-merkkiset. Esikoinen ei oikein suostunut viime kesänä pitämään lasejaan, toivottavasti tänä kesänä menee paremmin. Mulla on Azzarrot, jotka ostin muutama vuosi sitten optikolta, ja vieläkin ihmettelen miten raaskin silloin ostaa, mut tykkään kyllä niistä edelleen tosi paljon.

    Ihana tuo pipo, katselin kans sitä pinkki-puna-turkoosia. :)

    VastaaPoista
  5. Meidän tytöllä on viime kesänä ostetut Julbot, joiden pitäisi muistaakseni kokonsa puolesta sopia edelleen. Pitäisikin kaivaa ne esiin ja kokeilla suostuuko neiti pitämään niitä nyt. Viime kesänä ne nimittäin pysyivät päässä muutaman viikon, kunnes ne opittiin repimään pois, eikä siinä auttanut edes se pään takaa menevä kuminauha... Mutta nythän ne saavatkin varmaan olla päässä ainakin niin kauan kuin tarvitsee toppahanskoja, kun eihän niillä saa arskoista kiinni :D. Lierihattua meilläkin pidettiin kesällä, suojaa silmien lisäksi muutenkin kasvoja kivasti.

    Mulla itsellä on vain yhdet arskat. Tarvitsen vahvuuksilla kaikenmaailman ohennuksien kera ja en ole raaskinut ostaa monia. Olen vieläpä vähän huono käyttämään arskoja. Autoillessa tulee pidettyä, mutta muuten unohtuvat turhan usein koteloonsa laukun pohjalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kun on hanskat kädessä ja muutenkin lapsi topattuna, niin arskojen poisrepiminen ei ole kovinkaan helppoa (etenkään 9-kuisen motoriikalla).

      Kyllä yksillä aurinkolaseilla todistetusti pärjää - näköjään vuosiakin kuten mun tapauksessa. :) Ihme kyllä etteivät nuo mun lasit ole hajonneet matkan varrella, harvemmin jaksan edes koteloa pitää mukana vaan ne keikkuvat pään päällä tai pyörivät laukussa.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!