sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tre-Hki

Kylläpäs meitä lomalaisia on hellitty ihanilla ilmoilla! Olemme ottaneet tosi rennosti, pienet retket tehtiin sekä Tampereen keskustaan (hui, miten eksoottista) sekä Helsinkiin, jossa tapasimme myös ihania ystäviä.


Tampere on kyllä tosi kaunis kaupunki, liian harvoin tulee otettua kuvia. Täällä on teollisuuskaupungin historia ja nykyaika hienosti esillä. Pitäisikin oikein kiertää eri asuinalueita joskus kameran kanssa, esimerkiksi 50-luvulla rakennettu Kaleva on tosi viehättävää aluetta värikkäine kivitaloineen. Juuri 50-luvun talot kiehtovat minua jotenkin erityisen paljon, vaikka nyt ihan uutukaisessa rivitalossa itse asunkin.

Kuvissa minulla on päälläni oikea kevään luottoasu. Sininen Vero Modan takki on tämän kevään uutuuksia ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Farkuissa olen luottanut pitkään H&M:ään, mutta nyt panostin ja ostin oikein Dieselin Skinzeet. Olen ollut ihan supertyytyväinen, niin laadukkaat ja pysyvät muodossaan, vaikka kuinka kyykkisi lapsen kanssa tai istuisi pitkän päivän. Nyt haaveilen jo toisista, vaaleammalla pesulla. Longchampin nahkalaukku on kasvanut kiinni tuohon oikeaan olkapäähän ja Wondersin nilkkurit nyt vaan edelleen ovat ihan huiput. Ja Pikku-T nyt luonnollisesti on tyylikäs, häntä kun pukee ihan mikä vain. ;)


Tampereella kiersimme monia sisustusliikkeitä, yksi ostoskin saatiin tehtyä Domdomista. Kultareunuksinen Bloomvillen kello on vain niin cool, eikö? Vielä ei olla ihan päätetty mistä se löytää paikkansa, mutta kuitenkin jostain päin olohuonetta.


Pieni lomareissu tuli tehtyä pitkästä aikaa myös Helsinkiin. Siellä riitti ihmeteltävää. Matkustettiin paikallisjunassa, bongattiin ratikoita ja isoja laivoja, käytiin kylpylässä, ravintolassa syömässä ja yövyttiin hotellissa. Jännää ja hienoa!


Korkeasaarivisiitti kruunasi reissun. Jälkikäteen on puhuttu paljon painivista karhuista, jotka menivät uimaan. Kaikkein suurimman vaikutuksen taisivat kuitenkin tehdä kalat. "Pieni kala tulee" oli viimeinen lause eilen ennen nukkumaanmenoa ja ensimmäinen tänään herätessä. 


T on oppinut hiljattain sanoittamaan enemmän tuntemuksiaan. Hän ilmoittaa "Onpa hauskaa" tai "Minuu pelottaa / jännittää".  Lauseet alkavat olla yhä useammin neljä- tai viisisanaisia. "Äitii, tuu takas leikkimään!" tai "Äitii, pissa ja kakka tuli pottaan". :)

Olen onnekas, sillä lomani jatkuu edelleen, palailen töihin vasta vapun jälkeen. Ehdin siis päivitellä blogiakin varmasti aika ahkeraan. Paljon onkin postausaiheita nyt takataskussa uuden kodin myötä. Keittiömme valmistui Helsinki-reissumme aikana ja uusi ruokapöytä sekä vähän muutakin uutta on saapunut. Taidankin tehdä seuraavaksi keittiöpostauksen. Stay tuned!

7 kommenttia:

  1. Ihanat retket ja kuvat! Pienen ihmisen kanssa katsoo itsekin ympäristöä uusin silmin. Tampereelle ja Hesaan retken haluaisin tehdä lomamatkan kesällä. Korkeasaaresta innostun aina!
    Pikku kala -jutusta tulee mieleen, kun mentiin Särkänniemeen teidän ollessa pieniä. Huvipuistoa hauskempaa oli katsella koiranpentuja, possuja ja kilipukkeja lasten eläintarhassa! No, kyllä possujunassakin oli kivaa, eväiden syömisestä puhumattakaan!

    Kello on hieno! Minäkin olen suunnitellut uutta olohuoneen kelloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, että pienen lapsen kanssa kaikkea katsoo uusin silmin. Nyt T on siinä iässä, ettei meinaa päästä eteenpäin millään kun kaikkea, siis ihan kaikkea, pitää ihmetellä. Pieniä kiviä kadulla, muurahaisia, roskia jne... että kyllä kannattaa maksaa sisäänpääsymaksu huvipuistoon... ;) :D

      Kiitos kellokehuista, tuo oli kiva löytö!

      Poista
  2. Oi miten ihanalta kuulostaa teidän lomapuuhat <3 Ja tyylikkäänä olet ollut liikkeellä! Itsekin tykkään omista skinzeeistäni hurjan paljon: olihan ne kalliit, mutta hintansa väärti minustakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nyt kun mulla on nuo Skinzeet, niin ei muita tee mieli käyttääkään. Nyt odottelen jotain kivaa aleprosenttia, jotta raaskisin kotiuttaa uudet, vaaleampi pesu kun on vielä muutaman kympin kalliimpi (eli todella törkyhintainen). Toisaalta hyvistä farkuista kannattaa maksaa, jotta eivät lörpsähdä käytössä. Inhoan polvipusseja! Nämä skinzeet on kyllä toooosi kapeat, just nyt tekisi mieli sellaisia vähän suorempia versioita samasta, yhtä hyvästä materiaalista.

      Poista
    2. Mä bongasin tänään Sokokselta vaaleat Skinzeet -40 % !!! Jee! 30-pituutta ei enää ollut, mutta jätin lyhennettäväksi. :) :)

      Poista
  3. Kivoja lomatunnelmia -ja kuvia! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!