tiistai 14. lokakuuta 2014

Lempparihame shoppailureissulla


Hola! Espanjan reissulta on palauduttu arkeen kiitollisena ja hyvillä mielin. On ihanaa tulla omaan kotiin, tunsin jotenkin todella suurta iloa kotiintulosta ja jopa töihinpaluusta. Samalla matka oli todella onnistunut irtiotto arjesta. Aurinko helli ja päivät tuntuivat ihanan pitkiltä. Tunnustaudun sen verran nettiriippuvaiseksi, että teki erityisen hyvää olla viikko kokonaan sosiaalisen median ulottumattomissa. Meidän kämpillä ei telkkarikaan toiminut, joten tuli todellakin keskityttyä olennaiseen eli perheen kanssa yhdessäoloon ja ennen kaikkea läsnäoloon. Tärkeää.

Kameran muistikortti pullistelee kuvia ja tulen varmasti kirjoittelemaan vielä jonkinlaista matkakertomustakin - jos teitä kiinnostaa sellainen? Aloitetaan kuitenkin asukuvalla.

 
Taas kerran matkalle tuli pakattua liikaa tavaraa. Varauduin aika monella neuletakilla ja pitkillä housuilla, ihan turhaan - lämpötila huiteli lähempänä kolmeakymmentä koko viikon. Kuten yleensäkin, myös tällä reissulla muodostui muutama lempparivaate, jotka pääsivät päälle monena päivänä monenlaisiin tilanteisiin. 

Yksi niistä oli tämä kesällä ostamani Vilan raitahame, joka on helppo yhdistää monenlaisiin juttuihin Olen käyttänyt sitä myös viileämmillä syyssäillä mustien sukkahousujen kanssa, bleiserikään ei ole ollenkaan hullumpi pari tyttömäiselle hameelle.

Yhdistin ostosreissulla hameeseen valkoisen topin sekä konjakinsävyiset asusteet. Tyyli on varsin yksinkertainen, mutta sellaisessa viihdyn. Laukku Longchamp, punosvyö Pieces ja teräväkärkiset ballerinat Vagabond. Ranteessa on nahkakoru, jonka ostin Jazzkadulta. Kultasankaiset aurinkolasit ostin tuolta Espanjan reissusta, ne ovat RayBanit ja tosi hyvän tuntuiset päässä.

Muuten, olen kyllä järjettömän huono poseeraamaan, apua... Tämän takia minusta ei kyllä olisi tyylibloggaajaksi, vaikka asukokonaisuuksia rakastankin. ;)


Tämä Zenia Boulevard -ostoskeskus oli ihan meidän asunnon lähellä ja siellä tuli käytyä useampana päivänä, sillä paikka oli tosi viihtyisä ja täynnä myöskin hyviä ravintoloita. Oikeasti tämä ulkoilmaostoskeskus oli varmasti kivoin, missä olen koskaan käynyt! Kauniita liikkeitä oli paljon ja lisäksi muuta aktiviteettia. Kokoluokaltaankin juuri sopiva, kattava tarjonta, mutta ei missään nimessä liian suuri.


Ja kyllä niitä ostoksiakin tuli tehtyä, pakko myöntää. Niistä kuitenkin myöhemmin. Adios ja palataan!

4 kommenttia:

  1. Kyllä, matkapostausta odotellaan! Kiva, että loma oli onnistunut. :) t. Maiju

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaa matkakuvat ja -jutut! Ja en kestä miten ihanan rento lomalook, voi kateus kun näytät onnelliselta tuolla auringossa :) Ja hame on superkiva, etenkin noiden konjakinväristen asusteiden kanssa.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!