lauantai 27. lokakuuta 2012

Kuulumisia + GALLUP GONE WRONG...

En tajua mitä tuolle gallupille oikein tapahtui... Eilen iltapäivällä huomasin jo ilahduttavan monen vastanneen siihen eli annetut äänet olivat ainakin osittain kertyneet ihan normaalisti. Illemmalla en Bloggerissa enää vieraillut ja tänään aamulla kun tulin kurkkaamaan, gallup oli nollaantunut! Poistin sitten koko roskan harmistuneena. Kiitos kaunis kuitenkin kaikille teille, jotka ehditte jo oman vastauksenne klikata! Siinä vaiheessa kun itse tilanteen viimeksi näin, niin arkipostaukset olivat saaneet eniten ääniä. Ihan mukava juttu, koska sitähän tämä elämä on, arkea hyvässä ja joskus pahassakin. Eli arkipostauksia on takuuvarmasti tulossa. :)

Tänään meidän arkeen kuuluu ainakin ulkoilua kauniissa aurinkoisessa pakkassäässä. Asioita on hoidettavana ja autossa kesärenkaat alla, joten ei muuta kuin tossua toisen eteen. Renkaat voisi tietysti vaihtaa, mutta tässä on sellainen pikku pulma, että meillä ei varsinaisesti ole talvirenkaita, eli ne pitäisi ostaa ensin ja kaikki ovat varmaan tietoisia rengasliikkeiden ruuhkista tällä hetkellä. Ehkä hieman viime tippaan on mieheni nyt tämän siis jättänyt... Onneksi sain oman autoni myytyä pois keväällä, ei ole tarvinnut mistään tällaisesta tylsästä huolehtia sen koommin.

Ulkoilusta puheen ollen, eilen pääsin testaamaan ekaa kertaa meidän Mutsyt lumisohjossa. Tällä kertaa talvi ei päässyt yllättämään vaunuilijaa, kärryt kulkivat auraamattomalla lenkkipolulla todella hyvin! Olen kyllä oikein tyytyväinen, ettei tullut valittua ihan pienillä kääntyvillä renkailla varustettua vaunumallia, nuo Mutsy 4Riderin kookkaammat ilmatäytteiset renkaat ovat tosi vakaat ja kulkevat täysin moitteettomasti esim. mukulakivillä. Tietysti neljä isoa suoraan kulkevaa rengasta voisi olla vieläkin vakaampi valinta, mutta tämä riittää meille ja arvostan kyllä toisaalta paljon kääntyvien pyörien tuomaa helppoa ohjattavuutta.

Pikku prinssimme vatsavaivat jatkuvat edelleen ja tutkimuksia tehdään (tai ainakin suunnitellaan). Alan olla jo aika turhautunut ja tekisi kovasti mieli taas itsekin syödä normaalisti kaikkea, ja tietysti saada pikkuinen voimaan paremmin. Vaatii melkoista kärsivällisyyttä jaksaa odotella, että saisimme jotain tietoa tilanteen etenemisestä, päivä ja viikko kerrallaan mennään.

kuva: And that's who I am

Pakkasten tultua havahduin muuten siihen, etten ole edelleenkään löytänyt itselleni niitä kunnon lämpimiä talvikenkiä! Olen sovitellut monia malleja - tosi usein varressa on kyllä lämmintä karvaa, mutta varpaiden kohdalla ei. En ymmärrä tuota logiikkaa ollenkaan. Vai tiedättekö te jonkun, joka palelee nilkoista, mutta ei varpaista? Hmm...

Näillä sillisalaattiterveisillä, kivaa lauantaipäivän jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Ne kaikkein lämpimimmät karvakengät ei varmaan vielä ole ehtineet kauppoihin saakka...Omat varpaisiin asti karvaiset (mutta kaupunkisiistit!) saappaani olen löytänyt ihan Vagabondilta. Mutta oon ihmetellyt tuota samaa: kyllä Suomen talvessa ulkonäköä tärkeämpi juttu on ihan se oikea lämmittävyys pakasessa...Äh, kurja kuulla että vatsavaivat vaan jatkuvat. Tsemppiä siihen! Hyvä että vaunut pelittää lumessakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, toivotaan että jotain syytä masukipuihin selviäisi lähiviikkoina! Täytyykin tsekata Vagabondin talvikenkävalikoimat.

      Poista
  2. P.S. Tänään piti kauppareissulla heti ostaa noita persimoneja, en ollut ikinä ennen tainnut edes maistaa. Hyvää :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania keksejä, nam!
    Toivottavasti pikkumiehen vatsavaivat pian helpottavat!
    betty

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!