tiistai 4. kesäkuuta 2013

Asuja matkalta

Heippahei pitkästä aikaa! Koti-Suomeen on palattu aivan mahtavan Espanjan reissun jälkeen, mutta lomatunnelmissa jatketaan, sillä saamme lomailla aina elokuulle saakka koko perheen voimin. Kivoja lomasuunnitelmia onkin vino pino ja niiden vastapainoksi myös todella paljon täysin ohjelmoimattomia päiviä ajatuksella vain olla. Pidin koko reissun ajan nettitaukoa ja ajattelin muutenkin tässä kesän mittaan hengailla vähän vähemmän täällä verkossa (tekee nimittäin aika hyvää välillä). Blogia on kuitenkin tarkoitus päivittää ainakin parisen kertaa viikossa ja nytkin on reissuaiheisia postauksia työn alla.

Aloitetaan otsikon mukaisesti muutamalla asulla. Siinä missä suomalaisia on hellitty helteillä, oli Espanjassa nyt alkukesästä kuulemma hieman tavallista viileämpää. Pääsimme kyllä aivan riittämiin polskimaan uima-altaassa ja nauttimaan auringosta, mutta myös vähän viileämpiä päiviä mahtui joukkoon. Lomakuvistakin sen huomaa, aika monessa asussa oli mukana neuletakkia ja pitkiä housuja. Itse asiassa näitä julkaisukelpoisia asuja on tosi vähän siksikin, että minulla oli mukana yksi siistimpi neuletakki ja yhdet pitkät housut, joilla sitten mentiin koko reissun ajan.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy varmaan matkan käytetyin paitani, nimittäin juuri ennen reissua hankittu EDC:n beige "pitsipusero". Alle voi laittaa fiiliksen mukaan eri väristä toppia (tai vaikka ihan pelkät bikinit!), jolloin paidan ilme muuttuu mukavasti. Materiaali on mukavan vilpoista ja malli aika väljä, helma takaa hieman pidempi. Puseron kaverina on reissusta ostetut Mangon beiget perusshortsit sekä maailman mukavimmat Clarksin kullanruskeat sandaalit.


Toisessa asussa olin miehen kanssa juhlistamassa kahdenkesken hääpäiväämme vähän paremmassa ravintolassa. Oli ihana ilta! Kuvasta näkyy ehkä vähän huonosti, mutta mustassa Vilan sifonkitopissa on kullansävyisiä helmikirjailuja miehustassa. Epäsymmetrisellä helmalla varustettu Espritin valkoinen neuletakki on ollut jo monta kesää suosikkivaatteitani. Ohuen, pehmoisen materiaalinsa ansiosta sen voi mytätä käsilaukkuun vaikka kuinka pieneen tilaan ja kaivaa lämmikkeeksi tarvittaessa! Mustat Clarksin kiilakorkosandaalit ostin itselleni hääpäivälahjaksi eräästä ostoskeskuksesta, jossa piipahdimme heti reissun aluksi sadepäivää viettämässä. Aikas ihanat, vai mitä?


Seuraavassa asussa on taas niin meikäläisen perustyyliä. Valkoinen on ihana väri kesällä ja sitä tuleekin käytettyä tosi paljon. Myös tämä neuletunika on Espritin ja ollut suosikki monta vuotta. Alunperin minulle sen löysi äitini, eli kiitos vain hyvästä bongauksesta. Ruskeat Sisleyn shortsit ovat ainoat tuollaiset vähän kapoisemmat ja pidemmät shortsini. Beige-valkoinen Lacosten canvaskassi on tuliainen häämatkaltamme parin vuoden takaa.


Yleensä en juurikaan onnistu tekemään reissuista hyviä vaatehankintoja, mutta tällä kertaa oli toinen ääni kellossa. Löysin nimittäin tämänkin alla näkyvän sinivalkoisen mekon tosi edullisesti Springfield-liikkeestä "kotikylästämme". Vyö on Seppälästä ostettu ja Kalevala Korun kaulakorun sain mieheltä lahjaksi vuosi sitten synnärillä.


Sama asu vielä uudelleen, Lacosten laukku sopi tyylillisesti aika hyvin mekkosen kanssa yhteen raitasomisteidensa ansiosta.


Tietysti myös Marimekon uusi Ilma-raitapaita pääsi käyttöön Espanjassa! Jalassa Mangon shortsit sekä Vagabondin pehmoiset ballerinat. Olen kuluttanut nuo kenkulit lähes puhki, ihan parhaat. Voisitteko ystävällisesti Vagabondilla ottaa tuon juuri saman mallin uudelleen tuotantoon ja myös valkoisena, kiitos.


Aika huonosti tuli lopulta otettua sellaisia kuvia, joissa asut näkyisivät, ja oikeastaan eipä niissä rennoissa bikinit-teepaita-tyyleissä mitään näytettävää olisi ollutkaan. Mutta kuten sanottu, ihan hyviä ostoksia tuli tehtyä ja niitä ajattelin esitellä omassa postauksessaan. Muutenkin reissuaiheista juttua ja kuvia tulossa, onpas kivaa olla taas täällä blogosfäärissä.

11 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pääsee taas seuramaan blogiasi. Onkin ollut jo vähän ikävä.
    Sinulla on kivoja asuja kuvissasi ja varsinkin raitamekko on erinomainen löytö.Pitsi sopii sinulle erittäin hyvin ja yllätyksekseni myös minä ostin pitsimekon ja vielä keltaisen. Sain siitä kiitosta viime lauantain juhlatilaisuuksissa. Näet sitten.
    Mietin parhaillaan reissulle asuja, sillä rantakaupunkiloma odottaa ensi viikolla. Kunpa osaisi ottaa vain tarpeellisen! Sen kyllä tiedän, että ostamista ei kannata jättää perille, sillä kaupat eivät ole edullisia sielläpäin. Senkin tiedän, että hyvät kengät tarvitaan. Minulla on mustat samanlaiset sandaalit kuin sinulla pronssiset. Ne ovat hyvät!
    Odottelen lisää kuvia ja juttuja vrsinkin pikku T:stä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Keltainen pitsimekko kuulostaa tosi kivalta!

      Pakkaaminen on aina vain yhtä haastavaa ja aina tulee otettua jotain sellaista mukaan, mille ei lopulta tule käyttöä.

      Poista
  2. Olen uusia sandaaleja vailla ja olen koittanut etsiä juuri jotakin tuollaista mukavaa, mutta toimistokelpoista. Kiitos vinkistä, taidankin siis kipaista Clarksille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Clarksin Ranta Rock -sandaaleja voin kyllä suositella! Niin mukavat, että niillä jaksaa kävellä koko reissupäivän, mutta sen verran siistit, että menevät tarvittaessa myös esim. illalliselle mekon kanssa. Pienen kiilakoron ansiosta mukavammat jalassa kuin ihan lituskainen malli. Noita taisi olla tällekin vuodelle melkein samoja, itsekin haaveilen toisesta parista, valkoisena.

      Poista
    2. Niin ja jos tarkoitit noita mustia vähän korkeammalla korolla varustettuja, niin älyttömän mukavat on nekin!

      Poista
  3. Kivoja asukuvia. Sun uusi raitamekko on tosi ihana!

    Kiitos tennareista. Ne on mulle just sopivan kokoiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo raitamekko oli kyllä hyvä löytö, ihanan mallinen! Valitettavasti vaan parin pesun jälkeen on jo vähän nukkaa pinnassa eli ei ehkä kuitenkaan se laadukkain hankinta... :/

      Ai ne tennarit tulivat sulle? :) Tosi mukava kuulla, että ovat hyvät. Just tänään itse asiassa satuin miettimäänkin, että mahtoikohan niiden ostaja olla tyytyväinen.

      Poista
  4. Ihanat raita-asut! Edelleen himoitsen tuota Marimekon paitaa ja lisäksi loistava mekkolöytö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo Marimekon paita on kyllä niin kiva ja parin pesun jälkeen ainakaan mitkään saumat eivät vielä ole vääntyneet tai pinta yhtään nukkaantunut.

      Poista
  5. Ihana blogi sinulla! Kaikki kokonaisuudet näyttävät hyvältä ylläsi,jopa muutamat espritin kappaleet löytyvät itseltänikin. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!