maanantai 15. heinäkuuta 2013

Äidin ja pojan asut

Tällaisissa asuissa me ollaan vietetty tänään kivaa päivää Porissa. Aamulla oltiin Pori Jazz Kids -muskarissa, iltapäivällä kävin sisustusostoksilla (olen aika innoissani löydöistäni), illemmalla uudelleen jazzkadulle ja ilmaiskonserttia kuuntelemaan, joka välissä vähän hyvää ruokaa ja leikkimistä, koko "laajennetun perheen" parissa siis. Näissä merkeissä jatketaan tämän viikon viettoa. :) Ja mua ei muuten ollenkaan haittaa tällainen hieman viileämpi kesäsää, pääsen käyttämään tuota uutta lemppariani eli farkkutakkia. Toivotaan me silti vähän hellettäkin, pikku-T pääsisi ekaa kertaa Yyterin hiekkarannoille ja maauimalaan...


 

Mun vaatteet:
hame / Zara
t-paita / H&M
farkkutakki / H&M
ballerinat / Vagabond
nahkalaukku / Arcadia
vyö / Seppälä
 
T:n vaatteet:
huppari / House
farkut / Lindex
t-paita / Marimekko
tennarit / Maximo
 
 
 
P.S. Äh, en saa kuvia ainakaan tässä omalla ruudulla asetumaan nätisti peräkkäin ilman välejä, mutta eiköhän noista selvän saa. Harjoittelen täällä äidin uuden läppärin käyttöä samalla ja testailen, että olisiko tässä hyvä kone mullekin...

5 kommenttia:

  1. Oi miten kiva asu sulla: farkkutakki on just hyvä ja tykkään tuosta sun hameesta myös ihan superpaljon:) Pitää muistaa pitää silmät auki jos vaikka törmätään jazzien tiimellyksessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pikkumies on tietenkin tyylikäs myös: erityisen päheät tennarit T:llä :)

      Poista
    2. Kiitos StyleC! Noi tennarit on ihkut, mummi osti ne T:lle kun hän oli vielä pikku rääpäle, mutta osasi hienosti arvata oikean koon juuri tälle kesälle. Ja hameesta tykkään itsekin paljon, oli hyvä että uskalsin valita tuon sinisen, vaikka tarjolla oli mustaakin.

      Hei mietin ihan samaa, olis tosi mukavaa jos satuttais tapaamaan!

      Poista
  2. Kivat asut. :) Ja hei, ootko nyt itse tehnyt otsisletin? Tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Ulpu. Olen itsekin tehnyt noita lettejä nyt viime aikoina ja saanut jotain aikaiseksikin, mutta tämä kuvassa oleva letti oli jälleen kerran siskoni käsialaa. Pyysin häneltä rennompaa, mutta silti napakkaa lettiä ja siitä tuli just oikeanlainen.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!