lauantai 22. helmikuuta 2014

Raikkaita sävyjä treeneihin

Hankin tässä pari viikkoa sitten uudet treenitossut vuosia palvelleiden tilalle. Olen tykännyt tosi paljon Niken kengistä, joten merkkivalinta oli helppo. Tämä malli on kevyt, mutta kuitenkin vaimennettu, ihan sellaisia sukkamaisia tossuja en halunnut. 

Nykyään on tosi paljon herkullisia värejä tarjolla, ei tarvitse valita vain tylsää mustaa tai perusvalkoista lenkkaria. Uusissa tossuissani on raikasta oranssia sekä sinistä, näistä väreistä tykkään paljon. Suuri osa jumppavaatteistani onkin sinisen eri sävyjä. Nyt hankin uutena samaan aikaan tossujen kanssa myös tuon korallinsävyisen topin, sekin tuli tarpeeseen.


Ihania sävyjä, kyllä näissä kelpaa jumppailla! :)

5 kommenttia:

  1. Ihanat! Mikä malli tämä on? Onko liukkaat vai löytyykö pohjasta pitoa? Tarvitsisin itsekin uudet aerobictossut, mutta niiden ostaminen on aina jotenkin vaikein osuus. Iloa treeneihin! t. Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä taisi olla Nike Air Max Fusion 2 -malli. Oikeasti juoksutossut, mutta hyvät myös sisäkäyttöön. Mun mielestä pohja ei ole liukas, ainakaan meidän salin lattialla on ihan hyvin pitoa. P.S. Topista olen kiinnostunut ilman muuta :)

      Poista
  2. PS. Multa löytyy yksi itselle pieni Peakin tummansininen treenitoppi, josta voisit tykätä ;).

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköisiä :) tämä ei varsinaisesti tähän postaukseen liity, mutta kysyn kuitenkin :D millaista kevät-varustusta olet miettinyt/hankkinut T:lle? Haluaisitko tehdä siitä postausta? :) viimeksi oli ainakin tosi kiva lukea kun meillä aika samanikäiset lapset :)

    - P -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos postaustoiveesta, toki voin toteuttaa sen! T:lle mahtuu vielä syksyn kamppeet (tai osa niistä), joten en ole ostanut uutena kuin yhdet kurahousut, pipon, hanskat ja Gore-Tex kengät. Varmaan silti jotain pitää vielä hankkia. Koitanpas toteuttaa postauksen piakkoin :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!