maanantai 10. maaliskuuta 2014

No place I'd rather be

Meidän arki on nyt välitilassa elämistä. Kotimme uusi omistaja olisi valmis muuttamaan vaikka heti - jos vain me tietäisimme, minne lähdemme alta. Asuntoesittelyiden kiertäminen on aktiviteetti numero yksi, viimeistään kesällä ollaan uudessa kodissa. Epätietoisuus on tavallaan hieman stressaavaa, mutta minä myös nautin tällaisesta tekemisen meiningistä, muutoksen tuulista.


Ajoin eilen illalla salilta kotiin kroppa liikunnan tuottamien endorfiinien vallassa, kevättä rinnassa, luukuttaen täysillä tätä biisiä. Tosiaankin, ei ole paikkaa jossa olisin juuri nyt mielummin. Saan olla rakkaan perheeni kanssa ja kyllä me se uusi kotikin vielä löydetään.


Elämä on just nyt aika täyttä ja hienoa. Nautin äitiydestä kovasti, vajaa parivuotiaan kanssa on ihan superhauskaa viettää aikaa. Esimerkiksi tänään opeteltiin tanssiliikkeitä, pikkumies osaa sheikata pebaa aika coolisti. ;) Toisaalta nautin myös työstä, jotenkin enemmän kuin ennen perhettä. Saattaa kuulostaa säälittävältä, mutta työ on nyt tavallaan mun "omaa aikaa" jossain määrin. Ja työkaverit tärkeitä ihmisiä elämässäni.

Toki aina voi haaveilla jostain suuremmasta ja toisaalta perheen myötä ainakin väliaikaisesti myös luopuu joistain asioista elämässään. Nyt unelma uudesta kodista on kuitenkin toteutumassa, se on iso juttu se.

Tästä tulee hyvä kevät, sanokaa mun sanoneen. 

4 kommenttia:

 1. Kiva hyvän mielen postaus! :) Ja ihanat varpaset! <3 Ja hyvä biisi.

  VastaaPoista
 2. Minustakin muuttaminen ja asunnon vaihtaminen on ihanaa :) vähän niin kuin uusi alku :) viime vuosina jokainen koti on ollut erilainen, mutta jokaisessa ollaan viihdytty ja saatu "koti" syntymään hyvin erilaisiin puitteisiin. Nyt on mahtavaa asua tällaisessa perherivarissa, omaa rauhaa mutta kuitenkin helppoa ja vaivatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että viihdytte nykyisessä kodissa hyvin! Kaikessa on puolensa, ja muutto on aina ihana uuden alku.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!