torstai 21. tammikuuta 2016

Ihania yksityiskohtia

Kuvasin muutamia pieniä yksityiskohtia, joista juuri nyt pidän paljon. 


House Doctor -säilytysrasiasta on tullut paikka muistikorteille, muistitikuille ja kameralle. Täytyy myöntää, että mieheni ostettua uuden, vähän paremman pokkarin, on iso järkkäri jäänyt laatikonperukoille. Pikkukamerassa on paljon hyviä ominaisuuksia, joista näppärä koko ei luonnollisesti ole se vähäisin. Kameran tärähtäminen on tosin aika iso ongelma kun laite on niin minikokoinen - jalustan hankkiminen voisi olla aika hyvä idea. 


Tulppaanit kuuluvat kevättalveen, ne ovat suosikkikukkiani ja itse asiassa tällainen kunnon talvi taitaa nykyään olla myöskin yksi suosikkivuodenajoistani. 


Tolomeo Micro Pinza -valaisin jäi vähän orvoksi kun myin meidän makkarin tikashyllykön uuteen kotiin. Onneksi se löysi kuitenkin toisen hyllynreunan, johon kiinnittyä. Tästä pikkuisesta on tullut yksi suosikkivalaisimiani, pienen kokonsa ansiosta se on parhaimmillaan pienessä tilassa - meidän tapauksessa pienimmässä makkarissa eli vieras... eikun siis rumpuhuoneessa.

Poden muuten kauheaa verhokuumetta olkkariin ja olen pähkinyt ihan liikaa, millaiset verhot meille voisi tulla, vai pitäisikö sittenkin jatkaa verhottomalla linjalla. Tästä ehkä vielä lisää, jos asia jotenkin etenee. Kivaa torstai-iltaa ja alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Kauniita yksityiskohtia ja mukava kuulla, että löytyy toinenkin talvi-ihminen! <3
    Minullakin on ollut olohuoneen verhokuume päällä jo alkusyksystä ja jotta se etenisi, täytyisi hankkia ensin verhotangot. Mielenkiinnolla jään kuulolle, jos innostut kirjoittamaan aiheesta lisää. :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia, talvi on kyllä vuosi vuodelta kivempi mun mielestä. Ainakin, jos on lunta ja pakkasta, niin ihanan tunnelmallista. Mulla on myös ollut verhokuume päällä ja pitkään. Tilasin Ellokselta yhdet ohuet rengasverhot sovitukseen (vaikka tankoja ei vielä ole), mutta ne eivät sopineet ainakaan yhtään. Nyt tilasin toiset, sellaiset piilolenkkiverhot vähän vahvempaa kangasta. Katsotaan... Toisaalta verhotonkin olkkari on kyllä kiva. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Tulppaanit on kyllä niin ihania <3 Ne ja orkideat on mun suosikkikukkia :) Okei, ja kissankellot :D Niin ja lupiinit, koska mun lapsuudenkodin pihatietä reunusti aina valtavat määrät lupiineja (ympäri vuoden tietenkin, kun aika vähän kultaa muistoja) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, ihana sinä... Joensuussa on niin mahtavaa, että lupiinitkin kukkii talvella. ;) Mä rakastan tulppaaneja, mut mussa on selkeesti joku vika, koska orkideoista en niin välitä.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!